Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYalın’dan 20. Yıla Özel Sürpriz

İlgili Postlar

Yalın’dan 20. Yıla Özel Sürpriz

Zalim şarkısı ile büyük bir giriş yapan ve Türkiye’nin sevilen isimlerinden olan Yalın, 20. yıla özel sürprizini duyurdu.

2004 yılında Zalim adındaki şarkısı ile Türkiye’de herkesin beğenisini kazanan Yalın, başarılı bir müzik kariyerine imza attı. Aradan geçen 20 yıl sonra müzik dünyasındaki 20. yılını geride bırakmaya hazırlanan Yalın, yaptığı açıklama ile önemli bir organizasyonda yer alacağını ve bu etkinlikte 20. yıla özel hazırladığı yeni parçasını söyleyeceğini belirtti.

Beşiktaş Park’ta Konser Verecek

31 Mayıs’ta sevenleriyle Beşiktaş Park’ta bir araya gelecek olan Yalın, bu özel etkinlikte özel parçasını ilk defa seslendirecek. Şarkısı hazır olmasına rağmen 4 yıldan beri şarkıyı beklettiğini söyleyen Yalın, biletlere olan ilgiye vurgu yaparak “Delilik” dedi. “Bu iş ilk önüme geldiğinde, ‘Deli bunlar’ demiştim. Bunu delilik olarak görüyorum. Pandeminin sonundan beri ciddi bilet grafiği yaşıyoruz, bilet satışları yukarı doğru artıyor. Stadyum noktasına geleceğine hayal edemiyordum. 1-2 saatte 10 bin sattık. Bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum” diyerek yeni konseriyle ilgili bilgiler aktaran Yalın, 40 bin kişinin önünde ilk defa seslendireceği şarkıyı da sürpriz olarak duyurdu.

Yalın’dan 20. Yıla Özel Sürpriz
Yalın’dan 20. Yıla Özel Sürpriz

Daha önce ücretsiz konserlerinde 300 bin kişiye şarkı söylediğini ancak biletli konserlerde ilk defa 40 bin kişinin önüne çıkacağını söyleyen Yalın, tasarımından ışık gösterisine kadar etkinlikteki her şeyin özel olarak hazırlandığını ve müthiş bir final ile konserin sonlandırılacağını açıkladı. Konser için beklentiler şimdiden yükselmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler