Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÜnlü Rapçi Sefo Ameliyat Oldu

İlgili Postlar

Ünlü Rapçi Sefo Ameliyat Oldu

Başarılı rap sanatçısı Sefo hastaneden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini endişelendirdi. 

Sefo
Sefo

İlk paylaşımını sedye üzerinde yapan Sefo, yürekleri ağza getirdi. Art arda paylaştığı Instagram hikayeleriyle durum bildirimi yaparak hayranlarına iyiyim mesajı verdi. Ünlü rapçi “albüm iptal” dedi. “Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce şurada sahnedeydim, şimdi yataktayım.” ifadelerini kullanarak kaldığı hastanenin manzarasını paylaştı. Ardından “sünnet oldum arkadaşlar bir sıkıntı yok gayet iyiyim” diyerek esprili bir dille hayranlarını rahatlattı. 

Sefo
Sefo

Safra kesesi ameliyatı olduğunu belirten Sefo gelen geçmiş olsun dileklerine teşekkür ettiği paylaşımı yapmayı da ihmal etmedi. 

Sefo
Sefo

Sefo Kimdir

16 Mart 1998’de Samsun’da dünyaya gelen rapçi aslen Trabzon Araklılı. Balık burcu.  2018 yılında müzik piyasasına adımını atan ilk şarkısı “Yalan” ile kariyerine başladı., Bilmem Mi şarkısıyla da büyük bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı. 

Gerçek adının Seyfullah Sağır olduğunu açıklayan rapçi, takma ad olarak Sefo’yu kullanıyor.

2021 yılında Bilmem Mİ? şarkısıyla ödüller toplamaya başlayan rapçi, MGD 25. Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Rap Şarkısı ödülünü, 47. Pantene Altın Kelebek Ödüller’nde En İyi Rapçi Ödülü ve Yılın Şarkısı Ödülü’nü kazandı. 

2022 yılında Altın Plak Ödülleri’nde Diamond Plak Ödülü’nü, MGD 26. Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Rap Şarkıcısı Ödülünü, 10. GQ Men Of The Year Ödülleri’nde Yılın Hype’ı Ödülü’nü, 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ise En İyi Rapçi Ödülü’nü aldı.

YouTube’de; Bilmem Mi? (211 milyon), ISABELLE (173 milyon), Bonita (143 milyon), Tutsak (125 milyon) görüntülenmeye sahip. 

Ünlü rapçi geçmişte şarkısı hakkında yaptığı itirafla dikkat çekmişti: “Bilmem mi?” şarkısının gördüğü ilgi ve alaka hakkında “Şarkı güzeldi, insanlar beğendi. Şarkının İspanyolca remiksi dahi yapıldı. Meksikalı bir grupla dünyaya açılacağız. Şarkılarımı Esenyurt’taki okuluma metrobüsle giderken yolda yazdım”.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler