Ana SayfaDedikoduAşkla kürek sörfü yaptılar…

İlgili Postlar

Aşkla kürek sörfü yaptılar…

Tabir yerindeyse Güldür Güldür programının Yılmaz Erdoğan’ı denilen Ali Sunal’ın adı Bodrum’da aşk dedikodularıyla anılıyor. Oyuncu Gökçe Bahadır’dan ayrıldıktan sonra ismi pek çok aşk dedikodusunda magazin programlarında anılan Ali Sunal, genç bir kadınla Bodrum’da sörf yaparken görüntülendi.

Güldür Güldür adlı show programının koreografik yönetmenliğini yapan  Ali Sunal yoğun geçen televizyon sezonunun ardından Bodrum’da tatile çıktı. Tatilini yaparken denizde kürek sörfü yapan Ali Sunal genç bir kadınla görüntülendi.

İzleyenleri kendine hayran bıraktı

Rahmetli Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, Bodrum’da keyifli bir tatil geçirirken objektiflere yakalandı. Genç bir kadınla beraber kürek sörfü yapan Ali Sunal saatlerce başarılı bir şekilde kürek çekti. Kürek çektiği sırada genç bir kadınla gazetecişere yakalanan Ali Sunal’ın adı aş dedikodularına karıştı. Show TV’de yaynınlanan ‘Güldür Güldür Show’un koreografik yönetmeni Ali Sunal, Bodrum sahillindekileri kendine hayran bıraktı.

Güldür Güldür Show’a enerji depoladı

Bodrum’da keyifli bir tatil geçiren Ali Sunal, Güldür Güldür Show’un yeni sezonu başlamadan enerji depoladı. Tatlini Bodrum Gündoğan’da yapan Ali Sunal tatilde yalnız değildi. Tatilde arkadaşlarıyla da buluşup sohbet eden Ali Sunal sık sık denize girdi. Fotoğraflarından da anlaşılacağı gibi Ali Sunal Bodrum’da kimliği henüz tespit edilemeyen genç güzelle neşeli günler geçirdi. Güç ve denge gerektiren bir spor olan son yılların modası deniz sporu kürek sörfüne merak saran ünlü oyuncu, genç bir kadınla kürek sörfü yaparken görüntülendi. Performansıyla profesyonel sporculara taş çıkaran Ali Sunal yeni sezonda tatilde  topladığı enerjisini seyirciye aktaracağa benziyor.

Gökçe’den sonra ikinci bir evlilik mi geliyor?

Rahmetli Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, Temmuz 2011’de evlendiği Gökçe Bahadır’dan Şubat 2012’de beklenmedik bir şekilde boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da tatilini yaparken denizin ortasında genç bir kadınla objektiflere yakalanan Ali Sunal hakkında aşk dedikoduları konuşulmaya başlandı. Magazin dünyasında Gökçe Bahadır dan sonra adı aşk dedikodularıyla anılan Ali Sunal,Bodrum’da denizde yakalandığı genç kadınla evlenecek mi şeklinde konuşulmaya başlandı. Ali Sunal’dan henüz bir basın açıklaması ve ya sosmal medya hesaplarından açıklama yazısı gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler