Ana SayfaDedikoduDavid Beckham,kızın kalçasına ne yapıyor?

İlgili Postlar

David Beckham,kızın kalçasına ne yapıyor?

Dünyaca ünlü İngiliz futbol adamı David Beckham, geçtiğimiz günlerde motosikletiyle seyahat ederken Kernville-Kaliforniya’da mola verdi. Ünlü Futbolcu David Beckham, mola verdiği sırada yanına genç bir kız yaklaştı ve bakın daha sonra neler oldu…

Motosikletiyle seyahat ederken Kernville-Kaliforniya’da mola veren ünlü futbolcu David Beckham, mola verdiği sırada yanına genç bir kız yaklaştı, genç kız Beckham’dan kalçasına imza atmasını istedi. David Beckham, bu olayla dünya magazinine bomba gibi düştü.

Genç kadının isteğii: Kalçaya imza

Motosikletiyle seyahat sırasında bir tamircide mola vererek dinlenen dünyaca ünlü İngiliz futbol adamı David Beckham’ın yanına gelen bir kadın hayranıyla sohbet etmeye başladı. Genç kadının Beckham’dan dışarıdan bakılınca farklı yorumlana bilecek bir isteği vardı. Beckham’ın kalçasına imza atmasını istiyordu.

David Beckham isteği geri çevirmedi.

Dünyaca ünlü eski futbol yıldızı David Beckham genç kadının isteğini geri çevirmedi. Beckham genç kadının kalçasını imzalarken objektiflere takıldı. Dünya magazinine bomba gibi düşen bu kare daha çok konuşulacağa benziyor.

Önce ağzını bozdu sonra kalçaya imza attı

Bu hafta içerisinde ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, eşinin kendi Instagram hesabından paylaştığı bir video sonrası çileden çıkarak ağzını bozmuştu. David Beckham’ın eşi Victoria’nın resmi Instagram hesabından paylaştığı videoda David Beckham, atletizm salonunda kafasında kovboy şapkasıyla hareket yapmaya çalışırken, arkada Indiana Jones müziği çalıyordu. Videoyu gördükten sonra David Beckham, eşi Victoria’nın İnstagram  hesabına yazdığı yorumla karşılık verdi. Bu olay üzerine David Beckham yazdığı yorumda kendini bozarak söylememesi gereken sözler sarf etti. Daha İnstagram paylaşımı olayı unutulmadan, geçtiğimiz günlerde mola verdiği sırada genç bir kadının kalçasına imza atmasıyla magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren David Beckham bakalım bu hafta başka bir olaya karışmadan haftayı kapatabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler