Ana SayfaDedikoduBurak Yılmaz Çocuklarını Düşünmedi!

İlgili Postlar

Burak Yılmaz Çocuklarını Düşünmedi!

Yıllık 32 Milyon TL Kazanan Burak Yılmaz, Boşanma Aşamasındaki Eşinin Kirasını Ödemedi

En çok kazanan Türk futbolculardan Burak Yılmaz, boşanma sürecinde olduğu eşi İstem Yılmaz ve iki çocuğunu zor durumda bıraktı. Ünlü futbolcu, mahkeme kararına rağmen eşi ve kızlarının oturduğu Florya’daki villanın aylık 4 bin 500 dolar (16 bin TL) olan kirasını ödemedi.

Boşanma Aşamasındalar

Aslında 30 Mart 2009 tarihinde nikah masasından dönen çift birbirlerini unutmamış olmalarıyla beraber tekrar nikah masasına oturdu. Çiftin arasında ne geçti bilinmiyor ama şiddet ve gelin kaynana kavgası olduğu iddia ediliyor. İstem Yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla Burak Yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Hafta başında ise avukatı aracılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Olayla ilgili Burak Yılmaz yaptığı açıklamada “İstem Yılmaz, çocuklarımın annesidir. Hangi ruh halinde, hangi düşüncede olursa olsun yaptığı şeyler veya söylemlerinden bağımsız olarak iki evladımızın ve eşimin sağlıklı ve huzurlu olması benim için her şeyden önemlidir. Yazılanlar ve yazılacaklar dahil olmak üzere bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağımı herkesin bilmesini isterim.” ifadelerini kullanmıştı.

Çocuklarını Düşünmeden Hareket Etti Kirasını Bile Ödemedi

Burak Yılmaz, boşanma sürecinde olduğu eşi İstem Yılmaz ve iki çocuğunu zor durumda bıraktı. Ünlü futbolcu, mahkeme kararına rağmen eşi ve kızlarının oturduğu Florya’daki villanın aylık 4 bin 500 dolar (16 bin TL) olan kirasını ödemedi.Bunun üzerine ev sahibi Bakırköy Adliyesi İcra Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak tahliye kararı aldırdı. Bu karara göre, İstem Yılmaz çocuklarıyla yaşadığı villayı 7 gün içinde boşaltmak zorunda. Bu durum Burak Yılmaz’ın tepki görmesine çocukları için bunu yapmış olması nedeniyle çok tepki topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler