Ana SayfaDedikoduAslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar!

İlgili Postlar

Aslışah Alkoçlar’dan o isimle samimi pozlar!

 Aslışah Alkoçlar’dan o isimle samimi pozlar!

Sayısı oldukça fazla olan iş adamlarıyla ismi anılan Aslışah Alkoçlar’ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor. Sosyetik güzel Hayyam Garipoğlu’nun oğlu Kasım ile oldukça samimi pozlar verdi

Ender-Gülşah Alkoçlar’ın kızı Aslışah (24), kendinden 14 yaş büyük olan eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile flört etmeye başlamıştı. İddialara göre bir tatil meselesinden kavga çıkan çiftin ilişkileri orada bitti. Fakat bunun ardından Alışah Alkoçlar’ın ismi iş adamı Hayyam Garipoğlu’nun oğlu ile anılıyordu. Bunun üzerine Aslışah Alkoçlar’dan bir adım geldi ve çiftin samimi pozları ortaya çıktı. Doğum günü kutlamaları için geçen hafta sonu Mikonos’a giden Aslışah Alkoçlar adanın en gözde kulübü Scorpios’ta önceki akşam Kasım Garipoğlu ile samimiyeti iyice koyulaştırdı.

Meğer Sevgilisini Aslı İçin Terk Etmiş

Aynı zamanda Türkiye’yi derinden sarsan ‘Münevver Karabulut cinayetinin katili Cem Garipoğlu’nun kuzeni olan Kasım Garipoğlu, Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Hatta Kasım’ın, Aslışah için sevgilisi Leyla Koray’ı terk ettiği iddia edildi.

Son dönemin en çok konuşulan ilişkisi Aslışah Alkoçlar-Kasım Garipoğlu aşkı. Yıllardır çok yakın arkadaş olan ikili, birlikte çıktıkları Mikonos tatilinde yakınlaştı. Mikonos’ta herkesin gözü önünde aşk yaşayan ikiliden Kasım Garipoğlu’nun, uzatmalı sevgilisi Leyla Koray’dan Aslışah Alkoçlar için ayrıldığı öğrenildi. Mikonos’ta, Leyla Koray ile Aslışah Alkoçlar’ın Londra’da tanışıp uzun süredir arkadaş olduğu ancak bu yeni ilişki sebebiyle aralarının açıldığı konuşuluyor.

 

Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler