Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'dan İtiraf Üzerine İtiraf!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan İtiraf Üzerine İtiraf!

Pınar Altuğ’dan Olay Sözler: Cinsellik Olmadan Hayat Olur mu?

Bir döneme damga vuran, hepimizin çocukluk döneminde akıllara gülümseme bırakan Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranlarında yeniden başlarken, dizinin olmazsa olmazı “Meltem” karakterine yıllardır hayat veren  Pınar Altuğ çok konuşulacak bir röportaj verdi. Kendisini ateşli bulmayanlara “Tam tersi ateşli bir kadınım. Sarışınım, uzun bacaklarım var” diyerek cevap verdi.

“Uzun Bacaklı Uzun Boylu ve Sarışınım”

“Türkiye güzeli de seçildiğiniz halde ateşli değil de evin sevimli kızı gibi algılanıyorsunuz…” sözlerine şöyle yanıt verdi: “Hiç öyle değil. Sen doğru insanlarla konuşmamışsın! Bir kere fiziksel özelliklerim gereği ateşliyim; sarışın, uzun boylu, uzun bacaklıyım… Ama ruhum hiç o seksapeli öne çıkarıp bir yere gelmeye uygun olmadı.”

“Cinsellik, hayatın dışında tuttuğunuz bir şey mi?” sorusunda ise Altuğ, “Tam tersi. Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi ön plana çıkarıp bununla iş yapmıyor olmam, ruhumun öyle olmadığı anlamına gelmiyor.” diyerek iddialı bir cevap verdi.

“Yani anne olup 40 yaşı geçtikten sonra bile libidonuz yüksek…” sözlerine ise şöyle yanıt verdi: “Herhalde. İşin o tarafını kullansaydım eğer, oooo… Ama bir şey elde etmek için seksapelimi değil, tatlı dil ve zekâmı kullanırım. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum. Eğer kameraların önünde kocamın kucağına oturup öpmediğim için cinsiyetsiz addediliyorsam bundan memnunum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler