Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Reyting Sıralamasında Lider!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Reyting Sıralamasında Lider!

Vatanım Sensin reyting sıralamasında yine lider. Perşembe akşamlarında yayınlanan Vatanım Sensin reyting sıralamaları için de en iddialı yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor. Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen dizisinin yeni bölümü de yine izleyenlerin dikkatini çekti.

Vatanım Sensin Reyting Zirvesini Bırakmıyor!

Yayınlanan reyting raporlarında Vatanım Sensin reyting sıralamasının en üstünde yer aldı. Perşembe akşamı yayınlanan bölümde AB grubunda 9.56 reyting, yüzde 22,13 izlenme payı alan dizi ABC1 grubunda da yine yüksek oranlar aldı. Açıklamalara göre ABC1 grubunda 8.45 reyting, yüzde 18,92 izlenme payına ulaştı.

Yakalanan bu rakamlar ile birlikte Vatanım Sensin reytinglerde birinci olmayı başarırken dizi yine haftayı galibiyetle tamamlandı. Dizi yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren sosyal medya üzerinden de ilgi gördü. Vatanım Sensin günü başlığı altında paylaşımlar yine sosyal medyada da dizinin birinci olmasını sağladı. Açıklamalara göre dizinin yayınlanacağı Perşembe günü itibariyle sekiz saat boyunca zirvede kalmayı başaran Vatanım Sensin reyting sıralamalarının yanı sıra sosyal medya sıralamalarına da hakim olmayı başardı.

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gibi ünlü isimlerin bulunduğu Vatanım Sensin aynı zamanda Onur Saylak, Boran Kuzum, Kubilay Aka gibi oyuncular ile ekranlara geliyor.

Dizinin bu hafta da galip gelmesi özellikle en büyük rakibi Cesur Ve Güzel’e karşı da avantaj elde edilmesini sağladı. Öyle ki Perşembe akşamlarında yayınlanan Cesur Ve Güzel liderlik için Vatanım Sensin ile yarışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler