Ana SayfaDizilerFi Çi Pi Dizisi Güçleniyor! kadroya yeni bir oyuncu daha

İlgili Postlar

Fi Çi Pi Dizisi Güçleniyor! kadroya yeni bir oyuncu daha

Fi Çi Pi dizisi için yeni bir oyuncunun daha diziye dahil olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda dijital platformda yayınlanacak yeni bir dizinin çekilmeye başladığı belirtilmişti. Yeni dizinin konusu ise özellikle roman okumayı seven kişilerin yakından tanıdığı Fi Çi Pi serisi olacak.

Fi Çi Pi Dizisi Türkiye’ye Geliyor!

Dünya genelinde yüksek okunma rakamlarına ulaşmayı başaran roman, Türkiye’de dijital platforma yönelik uyarlanacak ve sadece üyelere özel olarak ekrana gelecek. Geçtiğimiz günlerde yapılan basın açıklamalarında Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerin dizide rol alacağı belirtilmişti.

Ekranların sevilen isimlerinden olan bu dörtlünün dizide yer alacak olması dizi için beklentileri daha da arttırırken diziye yeni katılan oyuncu Armağan Oğuz oldu. Çekimleri devam eden diziye katılan Armağan Oğuz, daha önce Dağ 2 filminde rol almıştı.

Dağ 2 filminde Astsubay Kıdemli Çavuş Baybars Yücel karakterini oynayan oyuncu bundan sonraki süreçte yeni dizisinde yer alacak. Oyuncunun dizide Göksel adı verilen bir karakteri canlandıracağı belirtildi. Çekimlerinin son aşamalara geldiği dizi, çok yakın bir tarihte Türkiye’ye yönelik uyarlamasıyla ekranlara getirilecek ve sadece dijital platformlar üzerinden yayınlanacak. Bu bakımdan Türkiye’de özgün içerik konusunda özel bir denemenin yapıldığı dizi, bu alanda Türkiye’nin ne seviyede olduğunu da gözler önüne serecek. Bu bakımdan dizi, diğer yapımcılar için de özel bir örnek teşkil ediyor. Başarılı olması halinde farklı yapımları da görebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler