Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 372. Bölüm Gözyaşlarıyla ekrana Geldi

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 372. Bölüm Gözyaşlarıyla ekrana Geldi

Kısmetse Olur 372. bölüm bugün ekranlara geldi öğle kuşağında ekranlara gelen Kısmetse Olur’da özellikle bugünkü bölüm Akın ile Tuğçe’nin büyük çaresizliğini ekranlara getirdi. Evlilik programında son dönemlerin popüler çiftlerinden birisi olan Akın ve Tuğçe büyük bir aşka yelken açsa da yaşananlar çifti oldukça üzdü.

Kısmetse Olur 372. Bölüm İle Aycan Evden Ayrıldı!

Uzun zamandan beri en çok merak edilen yeni bir soruda Kısmetse Olur 372. bölüm ile birlikte yanıtlandı. Sağlık problemleri nedeniyle evden ayrılan Aycan, bugünkü yayınlanan programda tamamen evden ayrıldığını da açıkladı. Onur ile ilişki içerisinde olmasına rağmen evden ayrılma kararı alan Aycan, Onur’u oldukça üzdü. Sevgilisinin evdeki eşyalarını toplayan Onur, oldukça zorlu bir süreç yaşadı. Eşyalarını topladıktan sonra yapım ekibine teslim eden Onur bu davranışı sonrasında Aycan ilişkisini tamamen bitirdiğini de söyledi. Bundan sonraki süreç içerisinde Onur’un evdeki diğer adayları değerlendirip değerlendirmeyeceği  de oldukça merak ediliyor. Fakat şu ana kadar yapılan paylaşımlarda Aycan ilişkisini unutacağı ve Onur’un yeniden başka biriyle evlilik şansını deneyebileceği belirtildi.

Evin tartışmalı çiftlerinden bir diğeri ise Akın ile Tuğçe. Kısmetse Olur 372. bölüm yayınında Akın ile Tuğçe’nin tartıştığı görülürken Tuğçe’nin sevgisinden emin olamayan Akın, gözyaşlarına boğuldu. Kendisini sevip sevmediğini bir türlü öğrenemeyen Akın’ın bu konuda kafasının çok karışık olduğu daha net bir şekilde görüldü. Akın’ın bundan sonraki süreçte ne yapacağı da merak ediliyor. Zira şu anda ilişki oldukça zorlu görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler