Ana SayfaDizilerAslıhan Gürbüz Bodrum Masalı'nda

İlgili Postlar

Aslıhan Gürbüz Bodrum Masalı’nda

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden olan Aslıhan Gürbüz Bodrum Masalı’na transfer oldu.

Kanal D’nin sevilen dizilerinden birisi olan Bodrum Masalı son dönemlerde oyuncu transferleri ile adını sıklıkla duyurmaya başladı. Bodrum Masalı için yapılan son açıklamalarda Aslıhan Gürbüz’ün oyuncu kadrosuna dahil edildiği belirtilirken, diziye yeni bir karakter daha katıldı. Katılacak olan oyuncu, oldukça seviliyor. Geniş bir  seven kitlesi bulunan oyuncunun diziye dahil olması sayesinde dizinin reytinglerinin de artması bekleniyor.

Aslıhan Gürbüz Dizide Hangi Karakteri Oynayacak?

Başarılı oyuncu dizide Maya karakterini canlandıracak. Oyuncu dizide uzun zamandan beri büyük bir sır perdesi olarak görülen Aslı’nın annesi Maya olacak. Bugüne kadar izleyenlerin oldukça merak ettiği bir gelişme Aslıhan Gürbüz’ün diziye transfer olması ile birlikte önümüzdeki bölümlerde öğrenilecek.

Bodrum Masalı Hakkında

Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı, oldukça ilginç bir hikaye sahip. Mehmet Ada Öztekin tarafından yönetilen dizisinin senaristi Başar Başaran ve Emre Özdür. Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Nejat İşler, Alperen Durmaz, Toprak Sağlam ve Hilmicem İntepe gibi oyuncuların bulunduğu dizi oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor.

Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranları almayı başaran dizide yeni transferlerin de oldukça olumlu bir katkı yaptığı net bir şekilde görülebiliyor. Dizi için son olarak Nejat İşler’in transfer olduğu ifade edilirken Nejat İşler’in ardından Aslıhan Gürbüz gibi önemli bir oyuncunun daha katılması dizinin bu konuda iddialı bir şekilde yayın hayatına devam edeceğini gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler