Ana SayfaDizilerPoyraz Karayel Final Bölümü İle Ağlattı

İlgili Postlar

Poyraz Karayel Final Bölümü İle Ağlattı

3 sezondan beri Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel final bölümü ile dün akşam ekranlara veda etti.

Poyraz Karayel final bölümü yayınlandığı sırada özellikle sosyal medyada yeni bölümü büyük bir ilgi gösterilirken, son veda sahneleri dizi sevenleri ağlattı. Günlerden biri televizyon ekranlarında fragmanı dönen Poyraz Karayel’in özellikle finalinde nasıl seyircilere veda edileceği merak ediliyordu. Öyle ki dizinin ilk gününden itibaren mutlu olmayı başaramayan çiftler, sürekli sorunlarla boğuşan Bahri Baba izleyenleri de üzüyordu. Dizinin final bölümünde mutlu bir şekilde bitiş yapılacağı sanılsa da beklenen olmadı.

Poyraz Karayel Final Bölümü Kötü Bitti!

Yayınlanan yeni bölüm itibariyle Poyraz Karayel’de tüm düşmanlar tek tek temizlendi. Fakat son sahnede ekrana gelen Nevra Ayşegül’ü bıçakladı. Öldü sanılan Nevra, özellikle çocuğunun intikamını almayı başarırken dizi bu son sahneler ile ekranlara veda etti.

Poyraz Karayel final bölümü sonlarında Ayşegül ile Poyraz bir araya gelirken Ayşegül’ün öldüğünü gören Poyraz’ın vedası oldukça zor oldu. Tüm bu anların ekranlarda yayınlandığı sırada sosyal medyada Poyraz Karayel veda bölümü ile adeta rekor kırdı.

Hem Türkiye’de hem de dünya sıralamasında birinci olmayı başaran Poyraz Karayel veda bölümü için toplamda 184 bin 783 adet tweet atıldı. Dizinin sıralamaya giren diğer hashtagleri Bittik Albayım, Bahri ve Ethem Özışık oldu. Diğer konularla da sosyal medyada konuşulan dizi oldukça başarılı bir final yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler