Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim Kavga Ve Tartışmayla Yine Gündemde!

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Kavga Ve Tartışmayla Yine Gündemde!

İşte Benim Stilim Kavga ile bugün ekranlara geldi. TV8’de yayınlanmaya başlayan ve sezonlardan beri ekranlarda yer alan moda programı İşte Benim Stilim son dönemlerde farklı olaylarla gündeme gelmeye başladı.

Yarışmanın amacı dışında yaşanan gelişmeler farklı ve tepki çeken olayların yaşanmasına neden oluyor. İşte Benim Stilim kavga ve tartışmalar ile modayı arka plana atarken, yeni bir olay daha yaşandı. Nur Yerlitaş’ın stüdyoyu terk etmesi yaşanan son olay oldu.

İşte Benim Stilim Kavga Deniz’i Bayılttı

Bu sezonki yarışmacılar oldukça farklı ve tepki çeken tutumları nedeniyle sürekli gündeme gelirken son yaşanan programda Bahar ile Deniz arasındaki tartışma Nur Yerlitaş’ın tepkisini çekti. Yaşanan tartışma bir türlü sonlanmazken Deniz, tartışma nedeniyle baygınlık geçirdi. Deniz’in bayılması ile birlikte tüm yarışmacılar arasında oldukça panik bir durum yaşanırken Nur Yerlitaş bu anlara dayanamadı ve programı terk etti.

Son dönemlerde ciddi eleştirilerin yöneltildiği İşte Benim Stilim kavga ve bayılma görüntüleriyle daha yeniden gündeme gelirken yarışmanın bundan sonraki süreç içerisinde nasıl devam edeceği de merak edilmeye başlandı. Öyle ki işte Benim Stilim TV8 kanalındaki diğer tüm programlardan oldukça farklı, yayın ilkeleri ile çok bağdaşmayan görüntüleri ekranlara getiriyor. Bu açıdan yarışma için konuşulan en büyük iddialardan bir tanesi yarışmanın bu sezon sonrasında yayından kaldırılacağı yönünde. Şu ana kadar TV8 yapım ekibi tarafından herhangi bir şekilde açıklama yapılmamış olsa da önümüzdeki dönemler için oldukça farklı iddialar konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler