Ana SayfaDizilerSurvivor'da Bu Akşam Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Survivor’da Bu Akşam Kim Elenecek?

Bu akşam eleme heyecanı yaşanacak Survivor, her salı akşamı olduğu gibi bu akşam da yine eleme bölümüyle ekranlara gelecek. Yapılacak olan eleme gecesinde gönüllüler takımdan bir isim adaya veda etmek durumunda kalacak.

Eleme Adayları Kim?

Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan oylamalar sonucunda özellikle gönüllüler takımının 2 dokunulmazlık oyununu da kaybetmesi üzerine eleme için adı söylenen tüm isimler gönüllüler takımından oldu. Gönüllüler takımında yapılan oylama sonrasında özellikle Berna’nın adının söylenmesi yine dikkat çeken detaylardan birisi oldu.

Berna’nın yanı sıra bu hafta adadan elenmesi için ismi söylenen isimlerden bir diğeri ise Anıl oldu. Adada yarıştığı süre boyunca düşük performansı nedeniyle sürekli eleştirilen Anıl, bu hafta da yazıldı ve elenme riski ile karşı karşıya kaldı.

Oyların eşit olması nedeniyle bu hafta ünlüler takımından bir ismin daha fazla yazılması ve elemeye çıkması ise bu haftanın dikkat çeken ayrıntılarından birisi oldu. Adı eleme için söylenen diğer isimlerden Elif ve Volkan da yine bu hafta elenme riski ile karşı karşıya olan isimler arasında yer alıyor.

Yapılacak halk oylaması sonrasında en düşük oyu olan yarışmacı, bu akşam adaya veda edecek. Bu akşam ekranlara getirilecek olan Survivor’ın yeni bölümü ile birlikte bu kritik anlar da izlenebilecek. Özellikle elemeye çıktığı her hafta elemeden kurtulan Berna’nın bu hafta da elenmesi çok mümkün görünmüyor. Bu bakımdan yapılacak olan eleme, aynı zamanda oldukça dikkat çekmeyi başarmış durumda. Bu akşam ekranlara getirilecek olan Survivor eleme gecesi, en çok izlenenler arasında yer alacak daha programlardan bir tanesi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler