Ana SayfaDizilerTürk Malı Oyuncuları Kim?

İlgili Postlar

Türk Malı Oyuncuları Kim?

Türk televizyonlarının en çok sevilen dizilerinden olan Türk Malı Star TV’de yeniden ekranlara gelecek.

Şafak Sezer’in başrolde oynadığı ve kısa süre içerisinde Türkiye’de dikkat çekmeyi başaran Türk Malı dizisi aradan geçen süre sonrasında yeniden Türk televizyonlarından yayınlanmaya başlayacak. Yayınlanacak olan yeni bölümler ile birlikte Türkiye’de izleyenler yeniden Türk Malı heyecanını yaşayabilecek.

Yeni Kadro Nasıl?

Yapılan açıklamalarda yeni dönem itibariyle oyuncu kadrosunda değişikliğe gidileceği ifade edilirken başrollerde yer alan Şafak Sezer yeni dönemde de rol almaya devam edecek. Yeni yayınlanacak olan versiyonda farklı olarak Mehmet Ali Erbil de rol alacak. Mehmet Ali Erbil daha önceki performanslarında Türk televizyonlarında oldukça beğeni toplamış ve dikkat çekmişti. Şimdi ise Türk Malı dizisi ile ekranlara gelecek olan Mehmet Ali Erbil, aradan geçen uzun bir dönemin ardından yeniden izleyenlerine ekranlar aracılığıyla merhaba diyecek.

Yeni dönemin en dikkat çeken isimlerinden bir diğeri ise Hasibe Eren olacak. Özellikle geçtiğimiz sezon dizi kadrosunda olmamasına rağmen yeni sezonda dizide rol alacağı açıklanan Hasibe Eren, yeni dönemi itibariyle Türk Malı dizisinde yer alacak ve dikkat çekecek oyunculardan birisi olacak. Yeni yayınlanacak bölümlerde yer alacak diğer bir oyuncu ise Nergis Kumbasar olacak. Daha önce Mehmet Ali Erbil gibi pek çok oyuncuyla ekranlardan rol alan Nergis Kumbasar, usta oyunculuğu ile yeni versiyonda yer alacak.

Türk Malı dizisinin ne zaman ekranlara geleceği ve yayınlanacağı şu an için net bir şekilde paylaşılmamış olsa da önümüzdeki günlerde kesin kararın açıklanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler