Ana SayfaDizilerBüşra Develi’nin Sevgilisi Bu sahnelere Ne Dedi?

İlgili Postlar

Büşra Develi’nin Sevgilisi Bu sahnelere Ne Dedi?

Fi dizisindeki sevişme sahnelerinde özellikle oyuncuların sevgililerinin nasıl karşılık vereceği merak edilirken geçtiğimiz günlerde Büşra Develi sevgilisi Burak Deniz ile görüntülendi.

Magazin muhabirlerinin sorularına açıklama yapan çift, özellikle belirtildiği gibi dizide çok cömert ve açık sahnelerin olmadığını söyledi. Fi dizisinde Bilge karakterini canlandıran Büşra Develi, yaptıkları işin çok kaliteli bir iş olduğunu ve bu konuda Türkiye’de tüm dengeleri değiştirebileceklerini söyledi. Büşra Develi’nin yaptığı açıklamaların ardından özellikle Burak Deniz söylendiği gibi cesur sahnelerin bulunmadığını belirterek bu durumdan rahatsız olmadığını da net bir şekilde ifade etti.

Durum Abartılıyor

Özellikleri dizide sürekli sevişme sahneleri olduğu yönünde bir algı yaratılmaya çalışıldığını da vurgulayan Burak Deniz, tüm bunların gerçeği yansıtmadığını ve Fi dizisinin televizyonlarda yayınlanan dizilerden bir farkının bulunmadığını söyledi. Özellikle bu açıklamaları kız arkadaşının dizide oynamasından dolayı yapmadığını belirten Burak Denizi, normal bir izleyici olarak Fi dizisini izlediğinde benzer düşüncelere sahip olduğunu söyledi.

Dizinin en önemli karakterlerinden birisine canlandıran Büşra Develi, bugüne kadarki süreç içerisinde oldukça başarılı bir performans sergiledi. Adından sıkça söz ettirmeyi başaran genç oyuncu, aynı zamanda pek çok farklı ismin de dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Dizideki rolünü iyi bir şekilde oynayan Büşra Develi’nin konuşulan 1-2 sahnesi olmuş ve Büşra Develi oldukça ateşli sevişme sahnelerinde yer almıştı. Çift yaptığı açıklamalar ile birlikte bu konuya nasıl yaklaştığını da tüm basın ile paylaşmış oldu.

Büşra Develi kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler