Ana SayfaDizilerTuğçe Gözyaşlarını Tutamadı!

İlgili Postlar

Tuğçe Gözyaşlarını Tutamadı!

İddialı yarışmacıları arasında gösterilen Tuğçe Survivor’dan elendikten sonra ilk defa ekranlara çıktı. Elenmesi ve ada yaşantısı ile ilgili açıklamalar yapan Tuğçe, anlattıkları ile oldukça dikkat çekti. Tuğçe adada Ogeday ve diğer arkadaşlarından ayrılacağını öğrendikten sonra çok zorlandığını söyledi.

“Ayrılık Zordu”

özellikle ayrılmanın kendisi için çok zorlu olduğunu söyleyen Tuğçe, bu anları anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Özellikle daha önce elendiği bölümü izlemediğini, ilk defa programda bu anlara şahit olduğunu söyleyen Tuğçe Survivor’dan elenmekten ziyade arkadaşlarını adada bırakmanın kendisi için çok daha zor olduğunu ve bu durumu hala kaldıramadığını belirtti.

Survivor 2017 yarışmasında 16 hafta boyunca adada kalmayı başararak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Tuğçe yaşadıklarını anlatırken aynı zamanda hata yaptığını ve her insanın hata yapabileceğini de söyledi.

Anıl’la Tartışması Elenmesine Yol Açtı

Özellikle elenmeden önceki son bir hafta içerisinde Anıl ile yaşadığı tartışmalar ile dikkat çeken ve eleştirilerin odağında yer alan isim olan Tuğçe, özellikle Survivor Panorama programlarında yoğun eleştiri almıştı. Tuğçe’nin elenmesinde bu tartışmaların daha etkili olduğu ifade edilirken, yaşanan son olaylar sonrasında Tuğçe adada kalmayı başaramadı.

Özellikle adadan elendikten sonra çevresine neden elendiği ile ilgili sorular sorduğunu ve nerede hata yaptığını öğrenmeye çalıştığını belirten genç yarışmacı, Anıl ile yaşadığı tartışmanın kendisine olumsuz bir etki yaptığını ve bu tartışmada kendisinin haksız bulunduğunun ifade edildiğini söyledi.

Anıl ile girdiği tartışmada özellikle sert sözler söyleyerek tepki çeken Tuğçe, yaşadığı bu olaylar sonrasında adadan elenmek durumunda kalmıştı.

Tuğçe Melis Demir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler