Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi?

Survivor’da dün akşam eleme gecesi yapıldı. Yapılan eleme gecesi sonrasında özellikle elenmesi için ismi söylenen 4 yarışmacı oldukça kritik bir ada konseyi yaşarken, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar sonrasında adadan ayrılan isim belli oldu.

Berna, Anıl, Volkan ve Elif arasında yapılan oylamalar sonrasında en düşük oy alan ismin Anıl olduğu açıklandı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar sonrasında en düşük oyu alan Anıl adaya veda etmek durumunda kaldı. Gönüllüler takımı bu oylama sonrasında bir kişi daha eksildi.

Performansı Tartışılıyordu

Özellikle adaya geldiği ilk günden itibaren düşük performansıyla dikkat çeken Anıl, yapılan oylama sonrasında bu hafta itibariyle adadan elenmek zorunda kaldı. Anıl kendisinin elendiğini öğrendikten sonra açıklamalar yapan Anıl, özellikle halkın kendi açısından olaylara bakmadığını ve bu nedenle kendisini desteklemediğini söyledi.

Yaptığı açıklamada özellikle Anıl, Acun Ilıcalı ve yapım ekibine teşekkür etti. Özellikle ada yaşantısı sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden sevenleriyle bir araya gelmeye devam edeceğini söyleyen Anıl, yaptığı bu açıklamaların ardından adaya veda etti. Anıl’ın elenmesiyle birlikte Survivor 2017’de finale bir hafta daha yaklaşıldı.

Gönüllüler takımında bir kişinin eksik olması, yarışlarda kuşkusuz dengeleri değiştirecek. Dün akşam ekranlara gelen eleme gecesi sonrasında Survivor yeni bir haftaya daha bu hafta itibariyle başlangıç yapacak. Dokunulmazlık oyunları sonrasında özellikle adadan elenmesi beklenen Anıl’ın yapılan oylama sonrasında en düşük oy alması izleyenleri yanıltmadı.

Survivor Anıl Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler