Ana SayfaDiziler16 Mayıs 2017 Salı Günü Reyting Sıralaması Nasıl Oldu?

İlgili Postlar

16 Mayıs 2017 Salı Günü Reyting Sıralaması Nasıl Oldu?

16 Mayıs 2017 Salı günü reyting sıralaması paylaşıldı. Özellikle Salı akşamları birbirinden iddialı yapımların ekranlara getirilmesi, reyting yarışının daha da zorlu geçmesine neden olurken 16 Mayıs 2017 Salı günü reyting sıralamasının paylaşılması ile birlikte ilk 10 içerisine giren ve reyting sınavını başarılı bir şekilde geçen diziler de belli olmuş oldu.

16 Mayıs 2017 Salı Günü Reyting Sıralaması Birincisi Hangi Dizi?

Yapılan incelemelere göre total reyting sıralaması kapsamında en çok izlenme alan programın Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi olduğu öğrenildi. Özellikle Atv’de yayınlanan ve Oktay Kaynarca’nın başrollerinde yer aldığı dizi, yayınlandığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekiyordu.

Sıralamada ikinci ise Anne oldu. Star TV’de yayınlanan ve duygusal yönü ağır basan Anne dizisi bu kapsamda oldukça dikkat çekti. TV8’de yayınlanan Survivor ise günü 3. olarak tamamladı. Özellikle eleme gecesi olmasına karşın Survivor’ın izlenme oranlarının düşük kalması ise bu konuda dikkat çekti.

Gece boyunca ilk 10 arasına girmeyi başaran diğer yapımlar ise şöyle oldu; Müge Anlı ile Tatlı Sert, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz özet, Show Ana Haber, Anne özet, Fatih Portakal ile Fox ana haber, Esra Erol’da, Hayat Şarkısı.

Yapılan bu açıklamalar sonrasında ilk 10 içerisine girmeyi başaran yapımlar detaylı bir şekilde görülürken, gecenin yıldızı her Salı gecesinde olduğu gibi yine Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oldu. Yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranları alarak dikkat çeken dizi, uzun zamandan beri Türkiye’de konuşuluyordu. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde de yayınlanacak yeni bölümleri dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler