Ana SayfaKimdirTuğçe Melis Demir Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğçe Melis Demir Kimdir?

Survivor 2017 gönüllüler grubunda yer alan Tuğçe Melis Demir 11 Şubat 1994 doğumlu. Özellikle adananın en genç yarışmacılarından birisi olan ve bu bakımdan oldukça dikkat çeken Tuğçe Melis Demir Survivor’a katıldıktan sonra bu alanda ne kadar başarılı olabileceğini de gösterdi.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir?

İzmir’de dünyaya Survivor Tuğçe Melis Demir burada yaşamının büyük bir bölümünü geçirdikten sonra eğitimini de yine İzmir’de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesinde tamamladı. Buz hokeyi sporuna gönülveren ve bu alanda profesyonel bir şekilde görev almaya başlayan Tuğçe Melis Demir’in denge konusunda oldukça başarılı olduğu daha ilk günlerden itibaren görüldü.

ODTÜ buz hokeyi takımında gösterdiği başarılı performansın ardından özellikle milli takıma kadar yükselmeyi başaran Survivor Tuğçe, güzelliği ve atletik yapısıyla dikkat çekiyor. Yarışmaya katılacağını açıklandığı ilk günden itibaren sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekti. Takipçileri tarafından destek verilen güzel isim yarışmada da şu ana kadar iyi bir performans sergilemeyi başardı. İzmirli olmasına karşın özellikle işi gereği sürekli Ankara ile İzmir arasında yolculuk yapan güzel yarışmacı sporda oldukça iddialı ve kendine güveniyor. Dengesi oldukça iyi olmasının yanı sıra özellikle sporcu olması sayesinde fit gözüken Survivor Tuğçe Melis Demir, parkurlarda başarılı bir şekilde performans sergiliyor.

Tuğçe Melis Demir için yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümde yarışmacının gönüllerin şampiyonu olduğu ifade ediliyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler