Ana SayfaKimdirSadin Bakır Kimdir?

İlgili Postlar

Sadin Bakır Kimdir?

Survivor 2017 gönüllüler kadrosu açıklandığında yer almasa da daha sonra yapılan oylama ile birlikte adaya katılmaya hak kazanan Sadin Bakır özellikle Türkiye’nin daha önce tanıdığı isimlerinden bir tanesi.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Sadin Bakır Kimdir?

Güreş ile ilgilenen ve bu alanda oldukça farklı başarılara imza atan Sadin Bakır, bu bakımdan gönüllüler grubunda olsa da oldukça önemli başarılara imza atarak adını duyurmayı başardı. 1986 yılında Amasya’da doğan ve aslen Gaziantepli olan Sadin Bakır, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

Ata sporunu çok sevdiğini ve bu ata sporunu devam ettirdiğinden dolayı çok mutlu olduğunu sık sık dile getiren Sadin Bakır, özellikle 2002 yılında Ukrayna’da yapılan bir Güreş Şampiyonası’nda Türkiye milli takımında yer alarak altın madalya kazanmıştı. Pek çok farklı turnuvada başarılı bir şekilde Türkiye’yi temsil eden Sadin Bakır pek çok başarıya daha imza atmayı başardı.

Güreşçi olarak şu anda profesyonel bir şekilde sporu yapan Sadin Bakır adaya daha sonradan katılsa da oldukça iddialı yarışmacılardan bir tanesi olduğunda gösterdi. Güreş sporu ile uğraşması sayesinde güçlü kolları ve kas yapısına sahip olan Sadin Bakır şu anda milli takım için pek çok farklı genç sporcuya destek vererek onları güreş alanında iyi bir seviyeye gelmesini sağlıyor.

Beden eğitimi öğretmenliği yapan ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi spor kulübünde antrenörlük görevinde sürdüren Sadin Bakır sporun çok farklı alanında etkin bir şekilde yer alıyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler