Ana SayfaKimdirVolkan Çetinkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Volkan Çetinkaya Kimdir?

Survivor gönüllüler takımında yer alan Volkan Çetinkaya, özellikle atletik yapısı ile ilk günden itibaren dikkat çekmeyi başaran isimlerden bir tanesi olarak gösteriliyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir?

1983 yılında doğan ve Ankara’da yaşamını sürdüren Survivor Volkan, beden eğitimi üzerine yaptığı eğitim sonrasında beden eğitimi öğretmeni olmayı başardı. Özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Milli Takım sporcusu olan ve burada başarılı bir performans sergileyen Volkan Çetinkaya adada da komutan olarak tanınıyor. Sporu çok seven Volkan Çetinkaya öğretmenliğinin yanı sıra yüzme ve  atletizm antrenörlüğü yaparak bu sporlara da ilgi gösteriyor.

Survivor Volkan bu sayede oldukça fit bir vücuda sahip durumda. Sporcu kimliği sayesinde adadaki yarışmalarda çok fazla zorlanmadığı görülen Survivor Volkan, bu sayede pek çok rakibine karşı da kolay bir şekilde puan almayı başarıyor. Yarışma öncesinde yaptığı açıklamalarda yarışmayı kazanacağı konusunda oldukça iddialı sözler söyleyen Survivor Volkan, bugüne kadar iyi bir performans sergilemeyi başardı.

Evli ve iki çocuk babası olan Volkan Çetinkaya, 34 yaşında olmasına rağmen oldukça genç bir görünüme sahip. Özellikle sporla ilgilenmesi kendine bu alanda oldukça avantaj sağlıyor. Survivor 2017’ye katılacağı doğrulandıktan sonra özellikle sosyal medya hesabında özel yaşamına dair her şeyi kaldıran Volkan Çetinkaya, özel yaşamı ile gündeme gelmeye istemiyor. Özellikle yarışmaya katılacağı kesinleşen Volkan Çetin Çetinkaya için sosyal medya hesabı üzerinden bilgi almaya çalışan kişiler, hiçbir sonuca ulaşamadı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler