Ana SayfaDizilerSurvivor'da Dörtlü Eleme Potası Belli Oldu

İlgili Postlar

Survivor’da Dörtlü Eleme Potası Belli Oldu

Survivor’da dün akşam bir eleme oyunu daha oynandı. Özellikle ilk eleme oyununu kaybeden gönüllüler takımı için bu eleme oyunu çok daha riskli oldu.

Oynanan oyunlar sonrasında yarışmayı kaybeden takım yeniden gönüllüler takımı oldu ve gönüllüler takımı bir gece sonrasında yeniden ada konseyine gitmek durumunda kaldı. İlk akşam yapılan oylama sonrasında Berna, Anıl ve Volkan’ın eleme için adı söylenirken, dün akşam oynanan oyunlar sonrasında Elif ile Ogeday arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kazanan taraf Ogedey olurken Ogeday Böylece elenmek için söylemekten kurtuldu. Elif ise oyunu kaybetmesi nedeniyle eleme potasına girdi ve gönüllüler takımı Berna, Anıl, Volkan ve Elif dörtlüsünden oluşan bir eleme potası ile haftayı kapatmış oldu.

Eleme Salı Günü

Salı günü yapılacak halk oylaması sonrasında adaya hangi ismin veda edeceği öğrenilecek. Özellikle adaya geldiği ilk günden itibaren sürekli eleme potasına çıkarak tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Berna’nın bu hafta da eleme potasında olması oldukça dikkat çekti. Fakat bugüne kadar çok iddialı yarışmacıları dahi eleme potasında elemeyi başaran Berna’nın, bu hafta da elenmesi pek mümkün görünmüyor. Yapılan değerlendirmeler ve sosyal medyadaki tepkilere göre bu hafta elenme riski ile karşı karşıya olan en önemli isim Anıl. Özellikle yarışmalardaki düşük performansı nedeniyle sürekli eleştiri alan ve kendisine yönelik de eleştiriler yapan Anıl, bu hafta en güçlü elenme adayı olarak dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler