Ana SayfaDizilerKısmetse Olur'da Bu Hafta Kim Elendi?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur’da Bu Hafta Kim Elendi?

Kanal D’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur’da 13 Mayıs Cumartesi günü final yapıldı. Oldukça sürprizlere sahne olan final sonrasında evden elenen isimler de belli oldu.

Özellikle geçtiğimiz hafta evde oldukça gergin anların yaşanması, final bölümüne de yansıdı. Evden elenmesi için adaylar arasından yapılan oylamalarda gelinler evinden Rabia, damatlar evinden Enes en çok söylenen isim oldu. Yapılan oylama sonrasında ise özellikle haftanın birincilerine gözler çevrilirken, haftanın birincileri Melis ve Onur oldu. Sonrasında ise zarftan çıkan karar ile birlikte eve veda eden isim Enes oldu ve Rabia bir hafta daha evde kalmayı garantiledi.

Enes Elendi

Kısmetse Olur final bölümünde yaşananlar özellikle evdeki gerginliklerin ve adaylar arasındaki gerilimin de net bir şekilde görülmesini sağladı.

Özellikle Türkiye’de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve kısa süre içerisinde dikkat çeken Kısmetse Olur yaşanan son gelişmeler sonrasında sadece internet üzerinden yayınlanacağını duyurulması oldukça dikkat çekmişti. İnternet sitesi üzerinden yayınlanan bölümlerini izleyicilerin ilgisi yine aynı şekilde olurken, özellikle final gecesinde izlenme oranları arttı. Yapılan paylaşımlarda programın internet üzerinden de aynı şekilde izlenme almasının oldukça sevindirici olduğu belirtilirken, Kısmetse Olur’da adım adım finale yaklaşılmaya başlandı. Öyle ki önümüzdeki haftalarda evde merakla beklenen gong sesi çalacak ve son haftaya girilerek Kısmetse Olur bu sezonu da tamamlayacak.

Hafta içi hergün 12.30 itibari de ekranlara gelen Kısmetse Olur bugün de yine aynı saatinde internet sitesinde yayınlanmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler