Ana SayfaDizilerÇoban Yıldızı Final Yapacak!

İlgili Postlar

Çoban Yıldızı Final Yapacak!

Fox TV Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Çoban Yıldızı dizisi reytinglerde geride kalması nedeniyle yayından kaldırılacak.

18 Haziran da final yapacağı duyurulan Çoban Yıldızı için resmi bilgiler dizinin oyuncusundan geldi. Özellikle dizide rol alan Selin Şekerci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Çoban Yıldızı’nın 18 Haziran tarihi itibariyle final yapacağını ve dizinin böylece artık ekranlara gelmeyeceğini söyledi. Özellikle dizi için yapılan tanıtımlarda Selin Şekerci ve Şükrü Özyıldız gibi pek çok farklı oyuncunun başrollerde yer alacağı belirtilerek büyük bir reklam, tanıtım yapılmıştı. Fakat reyting sıralamalarında geride kalan dizi, bu nedenden dolayı ekranlarda uzun süreli kalamadı.

Çoban Yıldızı Finali Yaklaşıyor

Yapılacak final bölümü ile birlikte dizinin sonlanacağı ve Fox TV’deki yayın hayatına devam edemeyeceği belirtildi. konu ile ilgili yapılan paylaşımlar sonrasında özellikle diziyi seven kişilerin oldukça üzüldüğü de gözlerden kaçmazken, reyting uğruna daha bir dizinin yayın hayatına veda edecek olması oldukça dikkat çekti.

Son günlerde dizilerin reyting konusundaki sıralamaları yayın hayatına devam etmesi noktasında oldukça önemli hale gelirken, her gün paylaşılan reyting sıralamaları dizilerin yayın hayatına devam edip etmeme noktasında da oldukça önemli bir yer tutuyor. Öyle ki açıklanan raporlar daha düşük reyting oranlarına ulaştığı görülen diziler, yayın hayatına kısa süre içerisinde veda etmek durumunda kalıyor. Reyting sıralamalarının üzerinde yer alan diziler için ise tam ters bir durum söz konusu ve bu dizilerin daha farklı bir şekilde desteklenmesi söz konusu olabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler