Ana SayfaDizilerKaymakam Fatih Keskin’in Sözleri Ağlattı

İlgili Postlar

Kaymakam Fatih Keskin’in Sözleri Ağlattı

Kanal D de yayınlanmaya başlayan İsimsizler adlı dizi geçtiğimiz akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölümde özellikle Kaymakam Fatih Keskin’in söylediği sözler, izleyenlerin duygusal anlar yaşamasını sağladı.

Geçmişiyle Kaymakam Fatih Keskin

Özellikle Kaymakam Fatih, geçmişte Jandarma Özel Asayiş Komutanı olarak çalıştığının öğrenilmesinin ardından bu dönemlerde yaşadıkları ekranlara detaylı bir şekilde getirildi. Özellikle bu anlarda Kaymakam Fatih oldukça cesur dolu sahneleriyle izleyenlere gösterildi.

“Vatan nedir? Memleketine varır varmaz ta ciğerlerine çektiğin o ilk nefestir. Ana kokusudur vatan; her çalan telefona yüreği ağzında koşan anaların kokusudur. Görevden dönmeni bekleyen yârinin, ilk kez baba deyişini duyamadığın evladının kokusudur. Bayram sabahları öptüğün ellerin, yağmurla ıslanan toprağın kokusudur. Ramazan’da kuyrukta bekleyip aldığın pidenin kokusudur vatan. İnce belli bir bardaktan yükselen çayın kokusudur.Sonra bir yetimin ufacık elleriyle şehitliğe diktiği çiçeğin kokusudur. İnsanlar son nefeslerini rahat yataklarında verebilsin diye kendi nefesinden, kendi nefsinden geçen delikanlıların kokusudur. Şehit bedenlerinde açılan yaralardan yükselen o kutlu gül kokusudur vatan. Er meydanında barut kokusudur. Bu vatan; yiğitlere cennet kokusu, hainlere cehennem korkusudur. Bizim memleket; baştan sona Mehmet, baştan sona peygamber ordusudur”

Şeklinde açıklamalar yapan Kaymakam Fatih, bu açıklamalarıyla özellikle operasyona katılacak askerlere motivasyonun sağladı. Özellikle son dönemlerde Türkiye’de yaşanan terör olayları nedeniyle çok hassas bir dönemden geçilirken, dizide bu tip anların ekranlara getirilmesi kişilerin duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Her Pazartesi akşamı saat 20.00 itibarıyla ekranlara gelen İsimsizler, bu anların paylaşılması ile birlikte sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan birisi olmayı başardı. Özellikle son dönemlerdeki olaylar ile ilişkilendirilen Kaymakam Fatih’in sözleri pek çok kişinin sosyal medya profilinde yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler