Ana SayfaDizilerSurvivor'da Dün Akşam Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Dün Akşam Kim Elendi?

Survivor, dün akşam ada konseyi ile ekranlara geldi. Yapılan ada konseyi sonrasında adadan elenen isim de belli oldu.

Geçtiğimiz iki hafta boyunca adada oynanan oyunlar neticesinde adadan elenmesi için 4 yarışmacının adı söylenmişti. Gönüllüler takımından Berna ile Gökhan, ünlüler takımından ise Pınar ile Sabriye elenmesi için ismi söylenen isimlerden olmuştu. Dün akşam ekranlara getirilen yeni bölümde ise bu dört isim arasından oylama yapıldı.

Survivor’da En Az Oy Kim Aldı?

Yapılan oylama sonrasında halk tarafından en az oy verilen kişi Pınar oldu ve Pınar bu eleme sonrasında adaya veda etmek durumunda kaldı. Yapılan eleme sonrasında özellikle ünlüler takımından bir kişinin adaya veda etmesi, ünlülerin bir kişi eksilmesine neden oldu.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda halk oylamasında en az oyu alan isim belirlenirken, Pınar kararın açıklanmasının ardından oldukça üzüldü. Adadan gideceği kesinleşen Pınar, arkadaşlarıyla Son bir veda konuşması yaptı. Konuşmasının ardından ise arkadaşlarıyla vedalaşarak adaya veda etti. 2 haftalık dokunulmazlık oyunu maratonu sonrasında özellikle ünlüler takımından bir kişinin eksilmesi adadaki dengelerin de değişmesine yol açacak. Öyle ki yarışmalarda son dönemlerde iyi bir performans sergilemeye başlayan Pınar, ünlüler takımı için büyük bir kayıp olarak nitelendiriliyor. Bu açıdan yeni hafta itibariyle Survivor’da oynanmaya başlayacak olan dokunulmazlık oyunları da takımlar arasında farklı bir çekişmeye sahne olacak.

Dün akşam yapılan eleme sonrasında özellikle adada nelerin yaşanacağı ve ünlüler takımında dengelerin nasıl değişeceği bu akşam itibariyle ekranlara gelecek yeni bölümler sayesinde öğrenilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler