Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Ateş Püskürdü: Salak Olmak…

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ateş Püskürdü: Salak Olmak…

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar ile Serenay Sarıkaya’ya gönderme yaptığı öne sürülen Cem Yılmaz, sosyal medyadan tepki dolu bir açıklama yaptı.

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle uzun bir süre gündemde kalan Cem Yılmaz, bu ilişkinin sona ermesinin ardından açıklama yapmamıştı. Ancak son günlerde Serenay Sarıkaya’nın New York’ta göğüs dekolteli pozunun ardından yaptığı paylaşım ile gönderme yaptığı düşünülen komedyen, arka arkaya paylaşımlarıyla sosyal medyada yeni bir akımın ortaya çıkmasına neden oldu.

Önce Şaşı, Sonra Acıbadem Kurabiyesi

Cem Yılmaz sosyal medyada ilk olarak İngiliz Komedyen Mart Feldman’ın fotoğrafını paylaştı. Gözlerdeki detaylar ile öne çıkan bu fotoğrafıyla Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’ya gönderme yaptığı düşünüldü. Bu fotoğrafın hemen ardından ise ısırılmış Acıbadem kurabiyesi fotoğrafı paylaşımı geldi. Kurabiyelerin görünümü nedeniyle farklı bir yere çekilen bu durum da yine Serenay Sarıkaya ile bağdaştırıldı. Sosyal medya kullanıcılarının ve popüler sayfaların durumu bu şekilde yorumlamasının ardından ise ünlü komedyen tepki dolu bir paylaşım yaptı.

Cem Yılmaz Ateş Püskürdü: Salak Olmak…
Cem Yılmaz Ateş Püskürdü: Salak Olmak…

“Salak Olmak Ayrıcalık”

Cem Yılmaz profilinden yaptığı açıklamada “Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var.” dedi. Ünlü komedyen bu açıklamayı yaptıktan sonra teleskop fotoğrafı paylaşarak yine akıllarda soru işareti oluşturdu. Necla Karahalil’le aşk yaşayan Cem Yılmaz son günlerde ilişkisiyle sosyal medyada konuşuluyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler