Ana SayfaÜnlülerNilgün Belgün'den Metin Akpınar’a Destek Geldi

İlgili Postlar

Nilgün Belgün’den Metin Akpınar’a Destek Geldi

Son günlerde evlilik dışı dünyaya gelen çocuğuyla gündemde olan Metin Akpınar’a Nilgün Belgün’den destek geldi. Ünlü sanatçı Suphiye Orancı’yı da eleştirdi.

Son günlerde Türkiye’nin en önemli gündemlerinden birisi Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızları olmuştu. Duygu Nebioğlu’nun Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasıyla araştırmalar derinleşirken konuyla ilgili farklı iddialar sürekli gündeme geldi. Duygu Nebioğlu iftiralara karşılık sert mesajlar ile cevaplar verirken konuyla ilgili yeni bir açıklama Nilgün Belgün’den geldi.

Nilgün Belgün’den Suphiye Orancı’ya Eleştiri

Nilgün Belgün yaptığı yeni açıklamasında Suphiye Orancı’ya yönelik; “Başıma bir şey gelmeyecekse; bir kadın ne ilişki yaşarsa yaşasın karşısındaki erkeğin fikrini almadan çocuk doğurmamalı. İlişki ve kararlar iki kişiliktir” yorumunu yaptı. Ünlü isim daha önce de benzer açıklamalar yaparak Metin Akpınar’a destek vermişti. Bir hatanın 4 defa yapılmasına vurgu yapan ünlü isim, önceki paylaşımında ise Metin Akpınar ile olan fotoğrafını paylaşarak ünlü ismin hayatındaki önemine ve kişiliğine vurgu yapmıştı.

Nilgün Belgün'den Metin Akpınar’a Destek Geldi
Nilgün Belgün’den Metin Akpınar’a Destek Geldi

Metin Akpınar’ın yaşadığı durum karşısında üzgün olduğunu ve üzerine gidilmemesi gerektiğini belirten Nilgün Belgün, “Her insanın yaşamında hataları, yanlışları olduğu gibi sanatçıların da olabilir. Herkes hatasından ve yanlışından kendi sorumludur ve bedelini de kendi öder, ödemiştir de. Metin Akpınar sanatıyla yıllarca halkı gülümsetmiş yüzünü güldürmüş bir aktördür. Şu anda 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli. Zaten yaşadıklarından yeterince üzülen bu adamın daha fazla saygınlığını yıpratmamalı. İtibarsızlaştırmadan daha fazla üzülmesine neden olmadan konuyu kapatıp onu kızlarıyla baş başa bırakmalı diye düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktalamıştı. Ünlü ismin bu sözlerine sosyal medyadan farklı tepkiler gelirken en çok merak edilen Duybu Nebioğlu’nun nasıl cevap vereceği oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler