Ana SayfaÜnlülerYoğun Bakımdan Çıkan Nuri Alço’dan İlk Fotoğraf

İlgili Postlar

Yoğun Bakımdan Çıkan Nuri Alço’dan İlk Fotoğraf

Yaşadığı rahatsızlık sonrasında yoğun bakıma alınan Nuri Alço, taburcu olduktan sonra ilk kez görüldü. İşte sanatçının beğeni toplayan o pozu…

Evinde istirahat ettiği sırada beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Nuri Alço, zorlu bir tedavi süreci geçirdi. 6 Nisan’da yaşadığı rahatsızlık sonrasında hastaneye kaldırılan ve yaklaşık 17 gün boyunca hastanede tedavi gören Nuri Alço, yapılan muayene ve tetkiklerin ardından kalp pili operasyonu geçirmişti. Operasyonların sorunsuz geçmesi ve tedavinin iyi bir şekilde sonuçlandırılmasının ardından sağlığına kavuşan Nuri Alço taburcu edildi. Eşinin her zaman yanında olduğu Nuri Alço’nun sağlık durumu da eşi tarafından sürekli paylaşılmıştı.

Yoğun Bakımdan Çıkan Nuri Alço’dan İlk Fotoğraf
Yoğun Bakımdan Çıkan Nuri Alço’dan İlk Fotoğraf

Burcu Alço’dan Fotoğraf: Şükürler Olsun

Nuri Alço’nun taburcu olduktan sonra fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Burcu Alço, “Şükürler olsun” dedi. Büyük beğeni alan bu fotoğraf sonrasında Nuri Alço’nun hayranları geçmiş olsun mesajları göndererek bu mutluluğu paylaştı. Burcu Alço ise paylaştığı fotoğrafa  “Terk etmedi sevdan beni. 17 gün sonra… Şükürler olsun” dedi.

Nuri Alço’ya Ne Olmuştu?

Hayatına Eskişehir’de devam eden Nuri Alço, 6 Nisan tarihinde rahatsızlık yaşamıştı. İlk olarak bölgedeki şehir hastanesinde tedavi edilerek durumu stabilize edilen Nuri Alço, sonrasında Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi’ne sevk edilmişti. Buradaki tedavi sürecinin sona ermesiyle birlikte Nuri Alço riskli süreci atlatarak taburcu edildi. Ünlü ismin eşinin sürekli yanında destek olması ise sosyal medya kullanıcıların dikkatinden kaçmazken ünlü isme övgü dolu sözler yorumlar aracılığı ile iletildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler