Ana SayfaDünyaJustin Bieber devasa aracıyla gazeteciyi ezdi!

İlgili Postlar

Justin Bieber devasa aracıyla gazeteciyi ezdi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, yanlışlıkla kendisini görüntüleyen gazeteciyi aracıyla ezdi. Bieber’in kaza anını başka bir gazeteci görüntüledi. Kiliseden çıkan Bieber, devasa aracına binip ilerlemek isterken, kendisini görüntüleyen bir gazeteciye çarptı. Yere düşen gazeteci, sağlık ekiplerinin müdahalesi ile ayağa kalktı. Detaylar haberimizde…

California Beverly Hill’de bulunan kilisede ibadetini gerçekleştirmesinden sonra çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, aracına binip uzaklaşmak isterken talihsiz bir kaza yaptı.

Kilise çıkışı devasa büyüklükteki pikabına binen Justin Bieber, aracın sağ tarafından kendisini görüntüleyen gazeteciyi farketmedi. İlerlemeye çalışan Bieber, gazeteciye çarptı. Durumu erken fark eden ünlü şarkıcı hemen aracından indi ve gazetecinin yanına koştu.

Justin Bieber, çarpmanın etkisi ile yere düşen gazetecinin başından sağlık ekipleri gelene kadar bir an oldun ayrılmadı. Polis ekiplerinin de gelmesi ile birlikte ifadesini veren ünlü şarkıcı, olay yerinden ayrıldı.

Bieber’in yanlışlıkla çarptığı gazetecinin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu, kazayı hafif sıyrıklar ile atlattığı öğrenildi. Gazetecinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Justin Bieber rahatladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler