Ana SayfaDünyaAngelina Jolie itiraf etti: Çocuklarımdan gizli duşta ağladım

İlgili Postlar

Angelina Jolie itiraf etti: Çocuklarımdan gizli duşta ağladım

Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt ile ayrıldıkları dönemde yaşadıklarını verdiği röportajda anlattı. O dönemi çok zor atlattığını dile getiren Jolie, çocuklarından gizli duşta ağladığını itiraf etti. Detaylar haberimizde…

Amerika’da bir moda dergisine röportaj veren dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, geçtiğimiz yıl Eylül ayında boşandığı eski eşi Brad Pitt’ten ayrılmanın acısını çekerken yaşadıklarını anlattı. İlk kez bu kadar açık konuşan Jolie, o dönem çocuklarından gizli duşta ağladığını itiraf etti.

İlişkileri ne zaman bitti?

Eski eşi Brad Pitt ile olan ilişkilerinin First They Killed My Father’ın Cambodia’daki çekimlerindeyken zayıfladığını ifade eden Angelina Jolie, “Bu benim için hayatımın en zor zamanıydı, sadece havadan sudan şeyler konuşmak için bir araya gelen insanlar gibiydik.” diye konuştu.

Çocuklarından gizli ağlıyormuş

Yaşadığı aşk acısı nedeni ile çocuklarından gizli ağladığını söyleyen Jolie, “Böyle durumlarda çocukların gözleri önünde değilde duşta ağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Siz emin olmasanız bile onların her şeyin iyi olacağını düşünmeleri çok mühim.” dedi.

Ayrılık acısını atlatmak için kendini ev işlerine adamış

O dönem yaşadığı bunalımı atlatabilmek için kendini ev işlerine adadığını belirten ünlü oyuncu, “Yeni bir eve taşınmak ben ve çocuklarım için çok büyük bir adım. Hepimiz şu anda ailemizi bir arada tutabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrılığın üstesinden gelmek için kendimi ev işlerine adadım, çocuklarımla vakit geçirdim. Köpeklere baktım, bulaşıkları yıkadım ve çocuklarıma uyumadan önce masal okudum.” diye açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en gözde çiftlerinden biri olan her ikisi de birbirinden ünlü oyuncu Angeina Jolie ve Brad Pitt, geçtiğimiz yılın Eylül ayında boşanarak yollarını ayırmıştı. Bu ayrılık tüm dünyayı şoke etmişti. Çiftin boşanmasının üzerinden on ay geçti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler