Ana SayfaDedikoduAdriana Lima ilk kez aşkının fotoğrafını paylaştı

İlgili Postlar

Adriana Lima ilk kez aşkının fotoğrafını paylaştı

Bodrum’da sevgilisi Metin Hara ile aşkını doya doya yaşayan, magazincilerin peşini bir an olsun bırakmadığı dünyaca ünlü manken Adriana Lima, Amerika’ya döndü. Birçok kişinin reklam aşkı olarak yorumladığı ve güzel modelin Amerika’ya dönüşü ile sona ereceğini düşündüğü aşk daha çok alevlendi. Lima, sevgilisi Metin Hara’nın fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı. İşte detaylar…

Bodrum, geçtiğimiz hafta Adriana Lima ve Metin Hara aşkı ile çalkalandı. Dünyaca ünlü modelin bir Türk genci olan ünlü yazar Metin Hara ile aşk yaşaması büyük yankı uyandırmıştı. Hemen hemen her fırsatta öpüşen ünlü çift, Bodrum’da magazincilerin yakın markajındaydı. Çoğu kişi bu aşk hakkında yorum yapmıştı. Birçok kişi de, bu aşkın tamamen reklam amaçlı olduğunu iddia etmişti. Bu güne kadar Adriana Lima’nın sosyal medya hesabından Metin Hara ile hiçbir fotoğraf paylaşmaması iddiaları kuvvetlendirmişti.

Ancak, aşk tatilini tatilini tamamlayarak Amerika’ya dönen Adriana Lima’dan eleştirilere ters köşe yaptıracak bir hamle geldi. Güzel model, Amerika’ya döner dönmez sevgilisi Metin Hara ile birlikte çekilmiş romantik bir pozunu sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

Adriana Lima’nın bu hamlesi, Metin Hara ile aralarındaki aşkın reklam aşkı olduğunu, bu aşkın Lima Amerika’ya gidince son bulacağını iddia edenlere karşı bir hamle oldu.

İşte Adriana Lima’nın Metin Hara ile birlikte çekilmiş romantik pozu ile yaptığı o paylaşım…

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler