Ana SayfaDedikoduEbru Şallı sevgilisinin evli olduğunu bildiğini itiraf etti, başı belaya girdi!

İlgili Postlar

Ebru Şallı sevgilisinin evli olduğunu bildiğini itiraf etti, başı belaya girdi!

Evli ve iki çocuk babası sevgilisinin evli olduğunu bildiğini itiraf eden Ebru Şallı, bu itirafı ile başına dert açtı. Şallı’nın bu itirafının ardından aldatılan eş Gonca Akkuş, ünlü mankene ikinci kadın davası açıyor. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz haftadan bu yana sevgilisi Uğur Akkuş’un evli olduğu ve iki çocuk babası olduğu haberleri ile magazin gündeminden bir an olsun düşmeyen Ebru Şallı, büyük bir şok yaşadı.

Konu hakkında yaptığı açıklamada “Uğur’un evli olduğunu biliyordum ancak Uğur, üç yıldır eşinden ayrılmaya çalışıyordu. Açılmış davaların hepsini de gördüm. Hatta evlerini bile ayırmışlardı.” diyen Ebru Şallı, şimdi de ikinci kadın davası ile karşı karşıya kaldı.

Ebru Şallı’nın bu açıklamalarının ardından Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş’un önceki gün Ebru Şallı için avukatına talimat verdiği ve evli olduğunu bilerek eşiyle ilişki yaşadığı iddiası ile tazminat davası açmasını istediği iddia edildi.

Evli ve iki çocuk babası Uğur Akkuş ile üç aydır aşk yaşadığı geçtiğimiz hafta teknede birlikte tatil yaparken görüntülenmelerinin ardından ortaya çıkan Ebru Şallı, yeni bir şok ile karşı karşıya geldi. Şimdi tüm gözler ünlü manken Ebru Şallı’ya çevrildi. Ebru Şallı’nın aldatılan eş olduğunu iddia eden Uğur Akkuş’un on yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Gonca Akkuş’un bu iddiaları hakkında ne gibi bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Ebru Şallı kimdir?

Uğur Akkuş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler