Ana SayfaDedikoduMetin Hara'ya büyük şok! Sevgilisi Adriana Lima, eski sevgilisini evine aldı

İlgili Postlar

Metin Hara’ya büyük şok! Sevgilisi Adriana Lima, eski sevgilisini evine aldı

Türk yazar Metin Hara ile Bodrum’da yaşadığı aşkla uzun süredir Türk magazininin gündemi olan dünyaca ünlü model Adriana Lima, eski sevgilisi boksör Miltiadis Kastanis’i evine aldı. İkili, birlikte boks maçı izledi. Detaylar haberimizde…

Türk ve dünya basını, geçtiğimiz ay Bodrum’da aşklarını doyasıya yaşayan Türk yazar Metin Hara ve dünyaca ünlü model Adriana Lima ilişkisini konuştu. Ünlü model, memleketine döndükten sonra eski boksör sevgilisi Miltiadis Kastanis ile evinde boks maçı izleyince herkes büyük bir şok yaşadı. Gözler, Metin Hara’ya çevrildi.

Metin Hara’ya büyük sürpriz!

Aşkları uzun zaman konuşulan, reklam aşkı yaşadıkları iddia edilen, Adriana Lima’nın memleketine dönmesinin ardından sona ereceği dedikoduları yapılan büyük aşkta büyük bir sürpriz yaşandı.

Metin Hara ile Bodrum’da yaptığı aşk tatilinin ardından Amerika’ya dönen Adriana Lima, eski aşkı Yunanlı boksör Miltiadis Kastanis’i evinde misafir etti. İkili, birlikte boksör Niko Valdes’in maçını izleyerek vakit geçirdi.

Özledim seni

Adriana Lima Türk yazar Metin Hara ile Bodrum’da aşk tatili yaparken, Lima’nın eski sevgilisi Miltiadis Kastanis “Özledim seni. Yine coşmuşsun ama eve dön artık.” diyerek ünlü modele çağrı yapmıştı.

Şimdi gözler Metin Hara’ya çevrildi

Uçankuş’un haberine göre; Miltiadis Kastanis, Adriana Lima ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmemiş, bu da iki ünlü isim hakkında dedikodulara neden olmuştu. Şimdi gözler Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara’ya çevrildi.

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler