Ana SayfaDünyaPrenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor

İlgili Postlar

Prenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor

Hakkında pek çok spekülasyon çıktıktan sonra video ile kansere yakalandığını duyuran Kate Middleton ayrı eve çıkacak.

Prens William ve Kate Middleton için zorlu süreç devam ediyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği Kraliyet Ailesi’nde en son Kate Middleton açıklaması ile kanserle mücadele edildiği ortaya çıkmıştı. Uzun zamandan beri kameralara yansımayan görüntüsü nedeniyle hakkında “Kate Middleton öldü” gibi spekülasyonların çıktığı Galler Prensesi Kate Middleton, kameralar karşısına geçerek kanser olduğunu duyurmuştu.

Prenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor
Prenses Kate Middleton Ayrı Eve Çıkıyor

Bu açıklama sonrasında ise Kate Middleton’ın sağlık durumu yakın takibe alındı. Gelen son bilgilere göre tedavi için özel bir yaşam alanı da oluşturulacak. Midesinden geçirdiği ameliyat sonrasında bir daha görülmeyen Kate Middleton sağlık durumu için net bir açıklama yapılmadı.

Kate Middleton Yeni Eve Geçiyor

Prens William ve Kate Middleton, iyileşme sürecini geçirmek için ayrı bir eve çıkma kararı aldı. Kraliyet çifti, Windsor’daki Adelaide Cottage’a bitişik bir binada yaşamaya başlayacak. Taşınma öncesinde binada tadilat ve genişletme işlemlerine başlandığı bildirilirken çiftin çocuklarının Lambrook Okulu’nda eğitimlerine sorunsuz bir şekilde devam etmesi nedeniyle burayı tercih ettiği de öğrenildi. Okula çok yakın olması nedeniyle Adelaide Cottage tercihi yapan çift, buradan sağlık durumunu takip edecek. Kraliyet ailesine yakın kaynaklarda yer alan haberlerde “William ve Kate, Adelaide Cottage’ı çok seviyorlar. Ancak tüm aile zorluk yaşıyor.” denilirken sağlık durumuna yönelik hiçbir detaya değinilmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler