Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerİlk Öpücük’ten İlk Kare Geldi

İlgili Postlar

İlk Öpücük’ten İlk Kare Geldi

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Özge Gürel gibi isimlerin olduğu yeni romantik komedi filmi İlk Öpücük ’ten ilk kareler paylaşılmaya başlandı.

Özellikle geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlandığı belirtilerek tüm dikkatlerin üzerine çekildiği İlk Öpücük filmi için oyuncuların yaptığı açıklamalar da oldukça dikkat çekti.

Başrolller Dikkat Çekici

Filmde başrolü paylaşan ve genç bir çifti canlandıran Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in filmde iyi bir uyum yakalaması da dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz gün özel açıklamalar yapan Özge Gürel, film çekimleri sırasında Murat Yıldırım ile çok iyi bir uyum yakaladıklarını söyledi. Özellikle dizi ya da film projelerinde oyuncuların birbiriyle anlaşmasının ve uyum yakalanmasının çok önemli olduğunu söyleyen Özge Gürel, Murat Yıldırım ile kimyalarının uyuştuğunu söyledi.

Özge Gürel’in yaptığı bu açıklamalar oldukça dikkat çektiği gibi özellikle Özge Gürel’in Murat Yıldırım ile çok iyi anlaştıklarını söylemesi sosyal medyada dikkat çekti. Çekimlerine Bursa’da başlanan sinema filmi şu ana kadar izleyenlerin de oldukça dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Özellikle Murat Yıldırım ile Özge Gürel’in ilk defa başrollerde oynayacağı bir yapım olarak dikkat çeken İlk Öpücük’ün hikayesi de merak uyandırıcı.

İlk Öpücük Konusu Ne?

Geçirdiği bir kaza sonrasında hafızası silinen ve hiçbir şeyi hatırlayamayan Bahar, kasabanın hızlı çapkınlarından Hakan ile tesadüf eseri karşılaşıyor. Özellikle Hakan’ın Bahar’dan çok etkilenmesi ve onun hastalığını öğrenmesinin ardından her gün ona kendini hatırlatmaya çalışması ise oldukça ilginç bir hikayeyi ekranlara getiriyor. Film için şu ana kadar vizyon tarihi belirlenmezken filmin Sonbahar aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler