Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAsteriks Ve Roma Sitesi Pazar Akşamı TV8’de

İlgili Postlar

Asteriks Ve Roma Sitesi Pazar Akşamı TV8’de

Yerli ve yabancı en iyi yapımları ekranlara taşıyan TV8, Pazar akşamlarında yine iddialı bir yapımla ekranlara gelecek. Asteriks Ve Roma Sitesi adlı filmin yayınlanacağı x kanalı, 16 Nisan Pazar gecesinde keyifli bir hafta sonu sunacak. Saat 20.45’te ekranlara getirilecek olan film, dünya genelinde dikkat çeken film, ücretsiz ve şifresiz bir şekilde ekranlara getirilecek.

Asteriks Ve Roma Sitesi Künyesi

Louis Clichy ve Alexandre Astier gibi önemli isimlerin yönetmen koltuğunda oturduğu Asteriks Ve Roma Sitesi’nde üstelik Roger Carel, Lorant Deutsch ve Laurent Lafitte gibi önemli oyuncular yer alıyor. Komedi ve macera türündeki film ilk olarak 2014 yılında beyazperde de yer almıştı.

Asteriks Ve Roma Sitesi Filminin Konusu Ne?

Galyalılara karşı başlatılan bir savaşın konu alındığı Asteriks Ve Roma Sitesi filminde Jules César’ın planı, Galyalıların şehri ele geçirmektir. Gaulois şehrini ele geçirmek isteyen Cesar, bu konuda oldukça iddialı bir plan yapar. Bunun için şehrin yanına yeni bir yerleşim yeri yapan Cesar, kendi halkını buraya yerleştirerek, Galyalıların etkilenmesini ve kültürel değerlerini kaybetmesini hedefler. Fakat Cesar’ın planında olmayan durum ise Asteriks ve Oburiks’tir.

Şehirde yaşayan ve büyük bir güveni olan Asteriks ve Oburiks, bu plana karşı çıkar ve savaş başlar. Galyalıların vereceği bu mücadelede Asteriks ve Oburiks başrolde olduğu gibi bu savaşa karşı kısa süre içerisinde zafer gelecektir ve şehir esarete girmekten kurtulacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler