Ana SayfaDizilerİçerde Dizisi Yayınlanan Son Bölümüyle Nefes Kesti!

İlgili Postlar

İçerde Dizisi Yayınlanan Son Bölümüyle Nefes Kesti!

Final bölümüne son 2 bölümün kaldığı İçerde dizisi, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Özellikle izleyenlerin hem aksiyon hem de duygu dolu bir bölüm izlemesini sağlayan İçerde dizisinde, yaşanan yeni olaylar tüm izleyenleri derinden etkiledi. Umut’un bulunması ve Füsun’un 20 yıl sonra çocuğuna kavuşması İçerde’nin yeni bölümünde en dikkat çeken detaylardan bir tanesi oldu.

Yayınlanan son bölümde dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise Mert’in planlardan haberdar olarak sürekli bu konuda Sarp’a bilgilendirmesinden Davut’un işkillenmesiydi. Yılların intikamını almak adına yıllar sonra bulduğu abisi ile birlikte hareket etmeye başlayan Mert, bu konuda Celal’in zorlu bir sınavdan geçmesine neden oldu. Özellikle uzun süreden beri Celal’den intikam almak isteyen Sarp, kardeşiyle birlikte daha kararlı bir şekilde başlattığı mücadelesinde Celal’i giderek köşeye sıkıştırıyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile birlikte özellikle İçerde dizisinde hikayenin daha da karıştığı görülürken, Celal’in Sarp’a karşı harekete geçmesi finale doğru olayların daha da karışacağını gösterdi.

Son Bölümde Neler Oldu?

Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde Yılmaz soyadını taşıyan Sarp ve Umut kardeşler Yılmaz biraderler olarak Celal’e karşı güçlerini birleştirdi. Özellikle diğer yanda Eylem tarafından yapılan haberlerin internette yayınlanması Celal’i çok daha fazla kızdırdı ve Eylem’in ölmesi için Celal davut’u görevlendirdi. Fakat bu durum sadece Eylem’in değil Füsunu’n ve Barış’ın da büyük bir tehlike altına girmesine neden oldu.

Sarp ve Mert ise bu durumu önlemek ve onları korumak adına gizli gizli plan yaptı. Tüm bu mücadele sırasında özellikle Yusuf müdürü öldürmesi nedeniyle aranan Sarp, kendinİ bu suçtan nasıl kurtarabileceğini düşünerek yeni planlar yaptı. Mert ise artık daha fazla gizli kalmak istemediğini söyleyerek Füsun annesi ile görüşmek istediğini ve yılların acısını çıkarmak istediğini belirtti. Sarp ve Umut Füsun’un karşısına çıkarken, Füsun yıllardan beri göremediği oğlunu karşısında gördükten ve bu çocuğun Mert olduğunu öğrendikten sonra büyük bir sevinç yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Yayınlanan son bölüm fragmanları dahi yüksek ilgi görmüştü.

İşte milyonlarca izlenme alan son bölüm fragmanı

Mert’ten Sarp’a Zor Soru!

Dün akşam yayınlanan bölümde, oldukça dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise Mert’in Sarp’a sorduğu soru oldu. Mert, doğum günün ne zaman olduğunu öğrenmek istedi. Sarp ise bu konuda ona sürpriz yapacağını ve bu nedenle doğum gününü söylemeyeceğini belirtti. Bu anlar, özellikle Mert ve Sarp arasında farklı ilişkilerin yaşanacağını da gösterdi.

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Son bölümün ekranlara getirilmesinin ardından ise özellikle haftaya Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümden ilk sahne izleyenler ile paylaşıldı. 38. bölümden ilk sahne ile birlikte yeni bölümde neler yaşanacağı şimdiden öğrenildi. Büyük final öncesinde son 2 bölüme girildiği belirtilen İçerde dizisinde, Sarp ile Mert’in yakalandığı görüldü. İçerde yeni bölüm fragmanı ise şöyle,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler