Ana SayfaDizilerİçerde’de Beklenen Kavuşma Bu Akşam!

İlgili Postlar

İçerde’de Beklenen Kavuşma Bu Akşam!

Show TV’nin sevilen dizilerinden bir tanesi olan İçerde özellikle finale doğru adım adım ilerlerken dizideki olaylar daha da netleşmeye başladı. Dizinin ilk bölümünden itibaren Sarp kardeşi Umut’u bulabilmek adına yoğun bir şekilde mücadele verirken, annesi de bir gün Umut’un kendisine gelmesini bekliyordu. Sarp’ın kardeşinin Mert olduğu ortaya çıktıktan sonra ise beklenen buluşma gerçekleşti.

Özellikle İçerde’nin paylaşılan fragmanda Mert ile Füsun’un karşı karşıya geldiği anlar gösterildi. Tam 20 yıl sonra birbirine kavuşmanın mutluluğunu yaşayacak olan Füsun ile Umut’un bu anları bu akşam İçerde’nin en çok izlenen bölümlerinden bir tanesi olacak. Geçtiğimiz bölümlerde Sarp ile Mert bu gizli gerçeği öğrendikten sonra oldukça konuşulan sahnelere imza atmış ve tüm izleyenler oldukça duygu dolu anlar yaşamıştı. Şimdi ise Füsun ile Umut’un 20 yıl sonra birbirini görecek olması ve büyük özlemin giderilecek olması şimdiden diziyi sevenlerde büyük bir beklenti yaratmış durumda.

İçerde Yeni Bölüm Bu Akşam Ekranlarda

Pazartesi akşamlarında yayınlanan İçerde dizisinin yeni bölümü bu akşam itibariyle ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda Füsun ile Umut’un buluşmasının yanı sıra yaşanacak pek çok farklı gelişmeye de yer verilmiş durumda. #annem hastaginin kullanılacağı yeni bölüm sosyal medyada oldukça konuşulacak. Öyle ki Mert’in kavuştuk diye bağırarak Füsun anneye doğru koştuğu an herkesi derinden etkileyecek.

Bugüne kadar yayınlanan yeni bölümler özellikle reyting sıralamalarında yüksek izlenme oranlarına ulaştığı gibi İçerde dizisinin bu kadar popüler hale gelmesini de sağlamıştı. Gelinen son noktada finale doğru heyecanın daha da arttığı dizinin daha fazla kişi tarafından takip edilmesi ve izlenmesi bekleniyor.

Şimdiden 3.5 Milyon İzlendi

Yeni bölüm fragmanını paylaşılmasının ardından özellikle kısa süre içerisinde yüksek izlenme olması dikkatlerden kaçmadı. Öyle ki YouTube ve PuHu TV gibi sosyal medya ağlarında yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyenler üç buçuk milyon görüntülenme sayısını ulaşmasını sağladı. Çok konuşulan fragman ise şöyle;

Içerde dizisi için yayınlanan ilk fragmanın ardından ikinci fragman da paylaşıldı. ikinci fragman ise şöyle;

Yeni bölümde dikkat çekecek diğer bir olay ise özellikle Sarp’ın tüm yılların intikamını Celal’den almaya çalışması olacak. Dizinin ilk bölümü itibariyle tek hedefi intikam almak ve umudu bulmak olan Sarp hedefine çok yakınlaştığı gibi özellikle final öncesinde dizinin nasıl biteceği büyük bir merak uyandırıyor.

Kudret’in Helvası Kavruldu

İçerde dizisi ile ilgili dikkat çeken diğer bir detay ise özellikle 19 Haziran’da final yapacak dizide Kudret karakterinin ölmesir. Uğur Yücel tarafından canlandırılan bu karakter, kısa süre içerisinde tüm diziyi izleyenler tarafından benimsenirken Kudret’in öldükten sonra özellikle helvasının dağıtılması dikkat çekti.

Dizilerin sevenleri tarafından özellikle Kudret Sönmez in vefat etmesinin üzerine gerçek hayatta helva yapılarak dağıtıldı. Özellikle bu anların sosyal medya üzerinden paylaşılması durumu daha da ilginç bir hale getirdi. Kudret’i sevmeyen ve Kudret karakterinin dizide ölmesine sevinen kişiler bu anları paylaşarak Kudret karakterine yönelik çok ciddi eleştiriler yöneltti.

Tüm bu gelişmeler ile birlikte yeni bölümün oldukça dikkat çektiği İçerde dizisi, bu akşam yine aynı saatinde Show TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümü yayınlanmadan gündemde yer alan bu gelişmeler, özellikle Pazartesi gecesindeki reyting sıralamasında İçerde dizisinin birinci olacağını da şimdiden gösteriyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler