Ana SayfaDizilerSurvivor 4 Haziran Eleme Gecesinde Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor 4 Haziran Eleme Gecesinde Kim Elendi?

Survivor’da 4 Haziran günü yapılan eleme gecesi ile birlikte finale bir adım daha yaklaşıldı.

Survivor’da son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımının kazanmasıyla birlikte iki takımdan da ikişer isim eleme potasına çıktı. Özellikle bir önceki akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında kritik bir eleme süreci yaşanmıştı. Ada konserine giden gönüllüler takımında dokunulmazlık oyununu kazanan Berna Elif’in ismini vermiş ve yapılan oylamada Gökhan’ın ismi çıkarak, gönüllüler takımından ilk dokunulmazlık oyunu sonrasından Gökhan ve Elif’in eleme potasına girecek kesinleşmişti.

Dün Akşam Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler Kazandı

Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde ise dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu. Elenmesi için tek ihtimal olan Ogeday potaya girmekten kurtuldu. Ünlüler takımında yapılan takım oylaması sonrasında en çok adı yazılan yarışmacı Adem Kılıççı oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan Sabriye ise İlhan Mansız’ın adını söyleyerek potanın daha da zorlu bir hale gelmesini sağladı.

İlhan Mansız, Adem Kılıççı, Elif ve Gökhan dörtlüsünden oluşan eleme potasında, halk oylaması sonrasında en az oyu alan Gökhan adaya veda etti. Özellikle Gökhan’ın son haftalarda sürekli potaya çıkması, yarışmacının elenme riskini sürekli gündeme getiriyordu. Bugüne kadar potalardan çıkmayı başaran Gökhan, dün akşamki zorlu potadan mağlubiyet aldı ve adadaki yaşantısına veda etti. Özellikle Kıbrıs finaline çok az bir süre kala elenmesi üzerine yarışmacı oldukça üzüldü.

Survivor’da önümüzdeki günlerde yapılacak elemeler çok daha kritik olacak. Yarışmanın favorilerinin geride kalması ile birlikte eleme potasına çıkacak her bir isim büyük finali erken yaşamış olacak.

Berna ve Sabriye Hesapları Bozdu

Ünlüler takımından özellikle son haftalarda en çok eleştirilen isimlerden bir tanesi Sabriye olurken Berna aynı şekilde gönüllüler takımında hedef olan isimlerden bir tanesi. Özellikle dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesinin ardından ünlüler ve gönüllüler takımında Sabriye ile Berna’nın isminin söylenmesi beklense de bireysel dokunulmazlık oyunlarında çok ciddi ve yüksek bir performans gösteren bu yarışmacılar, bireysel dokunulmazlıkları alarak kendini korumayı başardı. Bu nedenle bu yarışmacıların adı söylemediğinden dolayı yarışmanın diğer iddialı isimleri Adem ve Elif gibi yarışmacılar potaya girmek zorunda kaldı ve bütün hesaplar bozuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler