Ana SayfaDizilerSelçuk Yöntem Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Selçuk Yöntem Geri Dönüyor

Selçuk Yöntem; “Kim Milyoner Olmak İster” adlı sevilen bilgi yarışmasının iki sezon boyunca sunuculuğunu üstlenmişti. ATV ekranlarında yayınlanan programı, bu yıl Murat Yıldırım’a devreden Selçuk Yöntem, iddialı olarak yeniden kameralar karşısında.

2000 yılında “Kim 500 Milyar İster” adıyla yayınlanan yarışma; 2011 yılından itibaren “Kim Milyoner Olmak İster” olarak yeni adıyla ve aynı formatıyla devam etmektedir. Yarışmayı, 2014 yılı mart ayında Kenan Işık’tan devralan ünlü oyuncu, görevini 2017 yılında Şubat ayı gibi Murat Yıldırım’a bırakmıştı. Bu günlerde ise Fox TV’de yayınlanacak farklı içerikli bir yarışmaya imza atan Yöntem; bu kez, yeni yarışması ile eski yarışmasına rakip oluyor.

 Milyonluk Resim

“Selçuk Yöntem ile Milyonluk Resim” adlı yarışma programı ile yakında ekranlara gelecek olan ünlü sanatçı, yine büyük ödüllü bir sunum yapacak. Programda nasıl yarışılacağı genel olarak açıklansa da ayrıntılı kuralları tam beyan edilmedi. Ünlü oyuncu; yarışmacıya gösterilecek resimle ilgili sorular yöneltecek. Yarışmacı verdiği doğru cevaplara göre para ağacında bir seviye ilerleyecek. Sunucu tarafından kendisine toplamda 12 soru sorulacak olan yarışmacı, tüm sorulara doğru cevap verirse, 1 milyon liralık büyük ödülü kazanacak ve yarışma bu şekilde sürdürülecek.

Ne Zaman Başlayacak?

Ekranlara; coşkulu, dinamik ve iddialı dönüş yapan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, bilgi edinmek ve eğlenmek isteyen izleyicilerle yeniden beraber olacak. Fox TV’de ekranlara gelecek yarışmanın ne zaman başlayacağı henüz belli değil; fakat çekimlerine devam ediliyor.

Selçuk Yöntem Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler