Ana SayfaDizilerHanife Özel Videosuyla Gündemde: “Hayal Kırıklığına Uğradım”

İlgili Postlar

Hanife Özel Videosuyla Gündemde: “Hayal Kırıklığına Uğradım”

Zuhal Topal ile evlilik programının en önemli isimlerinden bir tanesi olan Hanife,özellikle yeniden programa döneceği noktasında ciddi bir izlenim uyandırmıştı. Programdaki talibi Serkan ile geçtiğimiz günlerde görüşme yapmayı kabul eden ve stüdyoya gelerek yeniden ekranlarda yer alan Hanife, dün yayınlanan yeni bölümde video göndererek duygularını açıkladı. Hanife’den gelen videonun Zuhal Topal programında yayınlanması ile birlikte özellikle Hanife’nin mutluluk noktasında yeniden hayal kırıklığı yaşadığı görüldü.

“Hayal Kırıklığına Uğradım”

Zuhal Topal programında canlı olarak yayınlanan videoda Hanife stüdyoya gelmediğini ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Özellikle Serkan’ın kendisini davet etmesi üzerine pek çok insanın karşısına alarak aşkına sahip çıkabilmek ve yeniden Serkan’a şans verebilmek adına programı katıldığını söyleyen Hanife, Serkan’ın söylediklerine rağmen hiç bir şekilde kendisini affettirmeye çalışmadığını ve arkadaşlarıyla hayatına kaldığı yerden devam ettiğini söyledi. İki günden beri çok zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Hanife, iki gündür uykusuz olduğunu ve çok yorulduğunu belirtti. özellikle Serkan’ın ne istediğini bilmediğini söyleyerek Serkan’ı suçlayan Hanife bu noktada artık devam edemeyeceğini ve Serkan ile olan görüşmesini sonlandıracağını söyledi. Hanife tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında ise gözler stüdyoda yer alan Serkan’a çevrildi.

Serkan İddialara Nasıl Yanıt Verdi?

Serkan ise Hanife’nin kendisine şans vermek istediğini söylemesine rağmen telefon numarasını vermediğini ve sosyal medyalardan kendisine koyduğu engeli kaldırmadığını belirtti. Hanife hiçbir şekilde ulaşamadığını ve bu konuda hiçbir şekilde kendini affettirme şansı bulamadığını söyleyerek Hanefi’yi suçlayan Serkan, bu konuda ne yapması gerektiğini bilmediğini söyledi.

Özellikle Hanife’nin söylediği pek çok sözün geçerli olmadığını söyleyerek hakkındaki iddiaları yalanlayan Serkan, sadece bir akşam iftar yemeğine katıldığını ve daha sonrasında hep yalnız otelde olduğunu belirtti. Zuhal Topal’la evlilik programında canlı olarak yayınlanan bu anlar sonrasında özellikle Serkan ile Hanife ilişkisinin ciddi bir zorlu süreçten geçtiği ve Hanife’nin yeniden Serkan’a şans verme noktasında artık çok istekli olmadığı görüldü.

Hanife tarafından alınan bu karar özellikle ilişkinin bitme noktasında da büyük bir izlenim yarattı. Dün Hanife tarafından programa gönderilen video ise şöyle;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler