Ana SayfaDizilerEski Programlar Ve Diziler Yeniden Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Eski Programlar Ve Diziler Yeniden Ekranlara Dönüyor

Yavaş yavaş yaz dönemine giriş yapmaya hazırlanan kanallarda, özellikle yeni dizilerden beklentilerin karşılanmaması eski programların ve dizilerin yeniden ekranlara gelmesine neden oldu. Öyle ki kanallar tarafından yapılan son açıklamalarda pek çok eski programın ve dizinin yaz dönemi boyunca ekranlarda olacağı ortaya çıkarıldı.

Türk Malı İle Furya Başladı

Türk Malı geçtiğimiz haftalarda ilk bölümleriyle ekranlarda yer almaya başlarken, önümüzdeki dönemlerde Cennet Mahallesi, Mahallenin Muhtarları, Çocuklar Duymasın ve Çarkıfelek’in yeniden ekranlarda yer alacağı belirtildi: 7 yıl önce ekranlara veda eden Türk Malı dizisinin benzer kadro ile yeniden ekranlara gelmesi, bu konuda ilk hamleydi. Reyting sıralamasında nasıl bir sonuç alacağı merak edilen Türk Malı ilk bölümleri ile izleyicileri selamladı.

Cennet Mahallesi İddiaları Doğru Mu?

Özellikle Cennet Mahallesi’nin çekimlerine yeniden başlanacağının da iddia edilmesi, bu konuda televizyon sektörünün çok daha hareketli bir dönem içerisine girmesine neden olacak. Öyle ki 10 yıl önce final yaparak ekranlara veda eden Cennet Mahallesi’nin yeniden ekranlarda yayınlanacak olması geriye doğru dönüşün hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayacak.

Cennet Mahallesi’nin kesin olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı açıklanmamış olsa da Çarkıfelek çekimlerine başlandı. Özellikle Mehmet Ali Erbil tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar ile duyurulan Çarkıfelek, yaz ayları boyunca ekranlardaki yer alacak.

Gündemde yer alan haberlerde yeniden ekranlara geleceği ifade edilen diğer diziler arasında ise Mahallenin Muhtarları ve Çocuklar Duymasın yer alıyor. Özellikle tüm bu yaşanan gelişmeler eski dizilere ve programlara yönelik ciddi bir yönelimin olacağını ve bu yaz boyunca ekranlarda yer alacak içeriklerin eski dönemlerde yayınlanan dizilerden ve programlardan oluşacağını gösteriyor. Bu durum farklı bir yaz döneminin yaşanmasına da imkan sağlayacak.

En Çok İzlenen Dizilerdi

Özellikle yayınlandığı dönemlerde televizyonların en çok izlenen ve ilgi ile takip edilen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın, Mahallenin Muhtarları, Cennet Mahallesi ve Türk Malı’nın yeniden ekranlara gelmesi tam ters bir etki yaratabilir. Öyle ki klişe haline gelen bu diziler, kişilerde belirli bir beklenti yaratmış durumda. Dizilerin yeniden ekrana geldikten sonra beklentileri karşılayamaması kısa süre içerisinde ekranlara veda etmesine de neden olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler