Ana SayfaDizilerTV8 7 Haziran Çarşamba Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 7 Haziran Çarşamba Yayın Akışı

TV8 tarafından yapılan son açıklamalarda özellikle TV8 7 Haziran Çarşamba 2017 yayın akışı kapsamında hangi programların ekrana geleceği net bir şekilde paylaşıldı.

Açıklamalara göre 7 Haziran Çarşamba yayın akışı için ilk olarak ekranlara gelecek olan program Saat 07.00’da yayınlanacak olan sağlık programı Günaydın doktor olacak. Saat 07.00 itibariyle başlayacak olan yeni yayın akışı ile birlikte TV8’de birbirinden ilginç ve eğlenceli pek çok farklı program yayınlanacak.

Bu Sağlık programının ardından ise özellikle 08.00 itibariyle çizgi film Maşa ile Koca Ayı ekranlarda olacak. Bu programın ardından Oynat Bakalım yayınlanmış olan programlarından tekrar olarak hazırlanmış bir kolaj programıyla ekranlara gelecek. Saat 09.00 ile ise canlı olarak yayınlanacak Aramızda Kalmasın ile magazin dünyasına dair yeni gelişmeler ele alınacak.

TV8 7 Haziran Çarşamba Yayın Akışı Öğle Kuşağında Neler Var?

TV8 7 Haziran çarşamba yayın akışı özellikle öğle kuşağında oldukça hareketli. Arda’nın Ramazan Mutfağı’nın yeni bölümünün yayınlanacağı kanalda saat 11.45 itibarıyla Ramazan’a özel lezzetler ekranlara getirilecek. Ardından Yaşamdan Hikayeler adı verilen yeni program ekranlara saat 12.45 itibarıyla canlı olarak gelecek. Survivor Panorama ise saat 15.00 itibarıyla yayınlanacak ve gün boyunca Survivor ile ilgili değerlendirmelerin yapılmasını sağlayacak. Saat 17.00’da akış özellikle Serap Ezgü’nün sunumuyla ekrana gelen Gerçeğin Peşinde programı ile devam edecek.

 TV8 7 Haziran Çarşamba Yayın Akışı Survivor Saat Kaçta?

Survivor 2017 yeni bölümü ise Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle başlayacak. Özellikle yayınlanacak yeni bölümlerde dokunulmazlık oyunları ve eleme ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacak olması 7 Haziran çarşamba yayın akışı dahilinde Survivor programının dikkat çekmesini sağlayacak.

Tüm gece boyunca ekranlarda yer alacak bu yarışma programının ardından gece Sahur özel programları ekranları getirilecek. Bu kapsamda ise ilk olarak Emre Dorman tarafından sunulan ve kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranları ne ulaşan Emre Dorman ile Kuran’ın İzinde programı olacak. Saat 00.15’da başlayacak programın ardından saat 02.00’da Bekir Köse ile Sahur Vakti ardından yaşamdan hikayeler tekrar bölümü ve Çok Güzel Hareketler Bunlar tekrar bölümleri TV8 ekranlarında yayınlanacak ve yayın akışı bu programlar ile birlikte sonlanacak. Kanalın yine gün boyunca yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler