Ana SayfaDizilerSurvivor’da Dün Akşam Ne Oldu?

İlgili Postlar

Survivor’da Dün Akşam Ne Oldu?

Survivor’da dün akşam iletişim oyunu oynandı. Özellikle bir önceki akşam oynanan ödül oyunu sonrasında ekranlara iletişim oyunu ile gelen ve ünlüler ile gönüllüleri yeniden karşı karşıya getiren oyunda, bu sefer gülen taraf ünlüler takımı oldu.

Geçtiğimiz haftalarda aynı iletişim oyununda sevdikleriyle video görüşme yapma şansını elde edemeyen ve yarışı kaybeden ünlüler takımı, bu sefer kazanmayı başardı ve aileleriyle video görüşme yaptı. Yapılan bu görüşmelerde ünlüler takımı ailelerini görmenin sevincini yaşadı. Bu anlarda ise özellikle Sabriye ile Adem arasında yaşananlar ise oldukça dikkat çekti.

Survivor’da Sabriye Ailesiyle Adem’i Telefonda Tanıştırdı

Ailesiyle görüşme yapan Sabriye, bu sırada Adem’i yanına çağırdı. Adem’e doğan küçük bebeği gösteren Sabriye özellikle aile üyeleri ile Adem’i tanıştırdı. Adem’e ailesinin de oldukça yakınlık duyduğu ve Adem’i çok sevdiği öğrenilirken ekranlara gelen bu anlarda Adem’in Sabriye’ye kolunu uzatarak sarılması ve bu şekilde ailesinin karşısında konuşması bugün farklı iddiaların gündeme gelmesine neden oldu.

Uzun zamandan beri Adem ile Sabriye arasında bir ilişki olduğuna yönelik farklı bilgiler konuşularak gündeme gelirken, özellikle dün akşam yaşanan bu anlar ile birlikte bu iddialar daha da güçlendi. Özellikle Adem’i gönüllüler takımında olan Berna’dan oldukça kıskanan ve bu konuda açık bir şekilde düşüncelerini dile getirmekten çekinmeyen Sabriye’nin, Adem’e karşı hislerinin olduğu ve Survivor’da bu konuda farklı gelişmelerin yaşandığı uzun zamandır konuşuluyor.

Gelinen son noktada iki tarafın da bu konuda çekince yaşamadan sarılarak ekranlarda görülmesi sadece Survivor kuralları gereğince ilişkinin saklandığı yönünde farklı bir algı oluşturdu. Survivor’da özellikle daha önceki dönemlerde çeşitli aşk ilişkilerinin gündeme gelmesi, birtakım kişilerden tepki çekmişti. Yarışmalarda dengenin bozulmaması adına bu konuda Survivor yapım ekibinin de önlem aldığı tahmin edilirken, yarışma sonrasında ünlüler takımında Adem ile Sabriye arasında yaşananlara yönelik farklı açıklamalar yapılabilir. Ayrıca dün akşam Adem ile görüşen Adem’in Sabriye’nin ailesinden de destek aldığı konusunda oldukça iddialı açıklamalar mevcut.

Ünlüler takımının yarışmayı kazandıktan sonra sevdikleriyle yaptığı görüşmeler ve özellikle Sabriye’nin Adem’in yanına çağırdığı olanlar ise ekranlara şöyle yansıdı;

https://www.youtube.com/watch?v=hRzGM1Uzv3g

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler