Ana SayfaDizilerİçerde 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

İçerde 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yayınlandı akşamlarda yüksek izlenme oranları alan İçerde yeni bölümü ile dikkat çekti. İçerde 27. bölüm fragmanı paylaşıldıktan sonra özellikle dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da net bir şekilde öğrenildi.

İçerde 27. Bölüm Fragmanı İpuçları Neler?

Celal Baba’nın bir hafta önce yayınlanan bölümde Kudret’i diri diri toprak altına gömmesi Kudret’i daha da hırslandırırken mezardan çıkmayı başaran Kudret’in intikamı çok daha acı olacak. İçerde 27. bölüm fragmanı dahilinde Kudret’in intikam almaya çalıştığı net bir şekilde görülürken bu intikam özellikle Celal Baba’nın can evinden vurulmasına neden olacak.

Yeni bölüm fragmanında Kudret’in Celal Baba’nın oğlu Mustafa’yı kaçırdığı görülürken Mustafa’nın kaçırıldığının duyurulmasının ardından oldukça panik yaşanıyor. Celal Baba’dan intikam almak adına her şeyi yapabilecek duruma gelen Kudret, bu konuda büyük bir tehlike oluşturuyor. Bu bakımdan Celal Baba’nın öldürmek yerine canlı canlı görmeyi tercih ettiği Kudret için yeniden plan yapması ve önlem alması gerekiyor. Bu açıdan yayınlanacak yeni bölümü itibariyle Celal Baba’nın Kudret’e karşı nasıl bir önlem alacağı ve bu konuda neler yapacağı da oldukça merak uyandırıyor.

Geçmişten gelen bir düşmanlığı bulunan iki ismin bugüne kadarki karşılaşmaları oldukça sert geçerken Celal Baba’nın son hamlesi sonrasında dizide olayların daha da karışması bekleniyor. İçerde 27. bölüm fragmanı ile bunun sinyallerini şimdiden verilirken yeni bölümünde gelecek hafta oldukça dikkat çekmesi ve yüksek izlenme oranları alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler