Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı Survivor Fotoğrafı Paylaştı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Survivor Fotoğrafı Paylaştı

Survivor programı ile ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Acun Ilıcalı Survivor fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

Geçtiğimiz akşam ekranlara getirilen yeni bölümde iki takımın yarışmacıları da çok iddialı bir şekilde yarışırken bu durum kendilerine zarar vermelerine neden oldu. Yarışmacılar zorlu etapları hızlı bir şekilde bitirebilmek adına var güçleriyle savaşırken bu sırada özellikle dizileri ve elleri oldukça yaralandı. İki dizi de parçalanan bir yarışmacının fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan Acun Ilıcalı kısa süre içerisinde tüm dikkatlerin bu alana çevrilmesini sağlarken özellikle Acun Ilıca’nın fotoğrafa bıraktığı not dikkat çekti.

Yarışmacılar Çok Zorlanıyor!

Survivor zorluklarını ortaya koymak ve net bir şekilde göstermek isteyen Acun Ilıcalı Survivor yarışmasının geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde büyük bir mücadelenin sergilendiğini ve yarışmacıların hırsının farklı bir boyuta geçtiğini söyledi.

Paylaşılan fotoğrafta kimin dizlerinin görüldüğü bilinmezken özellikle Acun Ilıcalı fotoğrafın orijinalini koyamadığını söyledi. Fotoğrafın orijinalinde çok fazla kan olduğunu ve bunun sosyal medya üzerinden paylaşılmasının çok uygun olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, fotoğrafa yapılan photoshop sonrasında fotoğrafı siyah beyaz olarak paylaştı.

Acun Ilıcalı paylaştığı fotoğrafta yarışmacının durumunun iyi olduğunu ve şu anda herhangi bir sağlık sorununun da bulunmadığını belirtti. Yapılan bu paylaşım sonrasında kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum gelirken yarışmanın oldukça zorlu geçiyor olması ve yarışmacıların her şeyini yarışmaya vermesi dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler