Ana SayfaDedikoduHacı Sabancı Özge'yi Çoktan Unuttu!

İlgili Postlar

Hacı Sabancı Özge’yi Çoktan Unuttu!

Hacı Sabancı Özge’yi Unuttu! Acun ve Şeyma’nın Düğününde Kızlarla Eğlencenin Dibine Vurdu

İlişkileri güzel giderken geçtiğimiz Mart ayında sevgilisi Özge Ulusoy’dan ayrılan Hacı Sabancı, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın düğününde, kızlarla eğlencenin dibine vurdu. Bu görüntüleri görenleri “Hacı,Özge’yi çoktan unutmuş” dedirttirdi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Fransa’daki düğününe ünlü isimler akın etti. O isimler arasında en dikkat çeken simalardan biri de Hacı Sabancı oldu. Sabancı’nın düğünde kızlarla eğlendiği anların görüntüleri sosyal medyada dikkatlerden kaçmadı.

“Çok Komik Çok”

Geçtiğimiz Mart ayında ayrılma kararı alan çift tekrar barışmayacağa benziyor. Özge Ulusoy’un herhangi bir aşk dedikodularına karışmasa da Hacı Sabancı tarafından işler pek öyle değil. Acun-Şeyma düğününe katılan ve o düğünde çok eğleniyor gözüken Hacı Sabancı,Özge Ulusoy’u çoktan unutmuşa benziyor.

Sürekli kızlarla eğlenen Hacı Sabancı sosyal medya hesabından kızlarla gülerek çekilmiş fotoğrafını paylaştı ve altına “çok komik çok” yorumunu yazdı. Bu hareketi ikilinin takipçileri tarafından Özge Ulusoy’a nispet yaptığı yönünde yorumlandı.

Hacı Özge'yi çoktan unuttu
Hacı Özge’yi çoktan unuttu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler