Ana SayfaDizilerFi Sezon Finali Yayınlandı! İşte Finalden Detaylar

İlgili Postlar

Fi Sezon Finali Yayınlandı! İşte Finalden Detaylar

Bu sezon internette yayınlanmaya başlayan Fi dizisi 12. bölümünü itibariyle sezon finaline girdi. Özellikle hikayenin çok farklı yerlere gelmesi, final sahnesinde cüretkar sahnelerin ekranlara getirilmesi dizinin oldukça konuşulmasını sağladı. Dün yayınlanan bölümüyle sezon finali yapan Fi dizinde çok konuşulan final sonrasında yeni sezon için de büyük bir beklenti yaratmayı başardı.

Sezon Finalinde Neler Oldu?

Dizinin ilk bölümü itibariyle Duru’ya karşı büyük bir aşk besleyen ve ona ulaşmaya çalışan Can Manay final bölümünde istediğine kavuştu. Özellikle Deniz ile büyük bir tartışma yaşayarak ilişkisinde zorlu bir süreç içerisine giren Duru, Can Manay’ın kendisine daha nazik bir şekilde yaklaşmasına karşı koyamadı ve final sahnelerinde Can Manay’ın evine giderek ona büyük bir özlemle sarıldı.

Ardından ise özellikle Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya arasında yaşanan sıcak sevişme sahneleri ekranlara getirildi. Fi sezon finali, iki ismin sevişmesi ile birlikte sonlanırken özellikle yeni sezonun nasıl başlayacağı ve yeni sezonda konunun nasıl ilerleyeceği merak edilmeye başlandı. Bu konuda herhangi bilgi verilmedi.

Fi’nin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Fi dizisinin yeni sezonu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Ozan Güven’in resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar bu konuda net bilgileri sundu. Özellikle sezon finali yaptıklarını söyleyen Ozan Güven, Eylül ayında dizinin yeni bölümleri ile ekranlara geleceğini duyurdu. Bu açıklama kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekerken binlerce beğeni ve Paylaşım aldı.

Fi Dizisi Ekranlarda Çok Sevildi!

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranları alan Fi dizisi son yapılan açıklamalarda 30 milyon barajını aşmıştı. Özellikle yayınlanan final sahneleri ile birlikte dizinin çok daha yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsur Gibi başrol oyuncularının yanı sıra özellikle konuk oyuncuları ile dikkat çeken dizi, sezon boyunca çok önemli isimleri ağırladı ve ekranlara taşıdı. Yeni sezonda dizinin çok daha hareketli bir şekilde ekranlara gelmesi bekleniyor. Özellikle Eylül ayı sonrasında Fi dizisi yeniden internetin en çok izlenen dizisi olarak yeni bölümleri ile sevenlerine sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler